'T LAND VAN AALST

Particuliere bedrijvenWatervervoer • 'T LAND VAN AALST
Private companiesWater Transportation • 'T LAND VAN AALST

Contactgegevens 'T LAND VAN AALST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LAND VAN AALST: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LAND VAN AALST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EETSVELDE 23; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53623469 (+32-53623469) 53623469 (+32-53623469)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LAND VAN AALST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LAND VAN AALST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LAND VAN AALST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LAND VAN AALST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LAND VAN AALST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LAND VAN AALST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LAND VAN AALST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LAND VAN AALST
Products information 'T LAND VAN AALST

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Animaux: Chiens.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LAND VAN AALST
(Get full report from official database of BE for 'T LAND VAN AALST)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LAND VAN AALST
Addition kinds of activities for 'T LAND VAN AALST

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij 'T LAND VAN AALST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LAND VAN AALST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LAND VAN AALST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LAND VAN AALST. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van 'T LAND VAN AALST in sociale netwerken
Look for responds of 'T LAND VAN AALST in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LAND VAN AALST. Laat een reactie achter voor 'T LAND VAN AALST. 'T LAND VAN AALST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LAND VAN AALST. Leave a respond for 'T LAND VAN AALST. 'T LAND VAN AALST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LAND VAN AALST op de google maps. Adres en contacten 'T LAND VAN AALST
Location of 'T LAND VAN AALST on the google maps. Address and contacts of 'T LAND VAN AALST

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LAND VAN AALST 'T LAND VAN AALST: NAGELMACKERS | JEAN-NOEL GOSSELIN | ALFONS SCHELLENS | CLEF EXPRESS | DE POST

Other related companies as 'T LAND VAN AALST: NAGELMACKERS | JEAN-NOEL GOSSELIN | ALFONS SCHELLENS | CLEF EXPRESS | DE POST

'T LAND VAN AALST is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LAND VAN AALST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf 'T LAND VAN AALST bevindt zich op het adres: EETSVELDE 23; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens..
De hoofdactiviteit van 'T LAND VAN AALST is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LAND VAN AALST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LAND VAN AALST, openstaande posities, locatie van 'T LAND VAN AALST op de kaart.

'T LAND VAN AALST is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LAND VAN AALST, company assigned to the tax number BE08305084228. The company 'T LAND VAN AALST is located at the address: EETSVELDE 23; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chiens..
The main activity of 'T LAND VAN AALST is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LAND VAN AALST is not available. You also can look at reviews of 'T LAND VAN AALST, open positions, location of 'T LAND VAN AALST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LAND VAN AALST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LAND VAN AALST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LAND VAN AALST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LAND VAN AALST, employees, financial statistics.