ALFONS SCHELLENS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALFONS SCHELLENS
Private companiesWater Transportation • ALFONS SCHELLENS

Contactgegevens ALFONS SCHELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS SCHELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS SCHELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELGRIMHOFSTRAAT 1; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15242283 (+32-15242283) 15242283 (+32-15242283)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS SCHELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS SCHELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS SCHELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS SCHELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS SCHELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS SCHELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS SCHELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS SCHELLENS
Products information ALFONS SCHELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ALFONS SCHELLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS SCHELLENS
(Get full report from official database of BE for ALFONS SCHELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS SCHELLENS
Addition kinds of activities for ALFONS SCHELLENS

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
01610301. Bietenboerderij | Beet farm
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
39519908. Penhouders en onderdelen | Penholders and parts
48220201. Cablegram service | Cablegram service
49590301. Oplossing van oliestorting | Oil spill cleanup

Werken bij ALFONS SCHELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS SCHELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS SCHELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS SCHELLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van ALFONS SCHELLENS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS SCHELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS SCHELLENS. Laat een reactie achter voor ALFONS SCHELLENS. ALFONS SCHELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS SCHELLENS. Leave a respond for ALFONS SCHELLENS. ALFONS SCHELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS SCHELLENS op de google maps. Adres en contacten ALFONS SCHELLENS
Location of ALFONS SCHELLENS on the google maps. Address and contacts of ALFONS SCHELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS SCHELLENS ALFONS SCHELLENS: ARLETTE DAENEKYNDT | ECLA | Audio Conseil SPRL | TABAKNATIE | L. MASSON

Other related companies as ALFONS SCHELLENS: ARLETTE DAENEKYNDT | ECLA | Audio Conseil SPRL | TABAKNATIE | L. MASSON

ALFONS SCHELLENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS SCHELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf ALFONS SCHELLENS bevindt zich op het adres: PELGRIMHOFSTRAAT 1; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ALFONS SCHELLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS SCHELLENS is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS SCHELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS SCHELLENS, openstaande posities, locatie van ALFONS SCHELLENS op de kaart.

ALFONS SCHELLENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS SCHELLENS, company assigned to the tax number BE02898437500. The company ALFONS SCHELLENS is located at the address: PELGRIMHOFSTRAAT 1; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in ALFONS SCHELLENS were not found.
The main activity of ALFONS SCHELLENS is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS SCHELLENS is not available. You also can look at reviews of ALFONS SCHELLENS, open positions, location of ALFONS SCHELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS SCHELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS SCHELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS SCHELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS SCHELLENS, employees, financial statistics.