CLEF EXPRESS

Contactgegevens CLEF EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEF EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEF EXPRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?IXELLES 50; 1050; IXELLES (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 25118488 (+32-25118488) 25118488 (+32-25118488)

Fax (fax): +32 (87) 243-88-37 +32 (87) 243-88-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEF EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEF EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEF EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEF EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEF EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEF EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEF EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEF EXPRESS
Products information CLEF EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE08673126220
Ondernemingsnummer: 9967041015
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEF EXPRESS
(Get full report from official database of BE for CLEF EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEF EXPRESS
Addition kinds of activities for CLEF EXPRESS

02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
23390305. Speelpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Play suits: women's, misses', and juniors'
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering

Werken bij CLEF EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEF EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEF EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEF EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

Zoek naar antwoorden van CLEF EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of CLEF EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEF EXPRESS. Laat een reactie achter voor CLEF EXPRESS. CLEF EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEF EXPRESS. Leave a respond for CLEF EXPRESS. CLEF EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEF EXPRESS op de google maps. Adres en contacten CLEF EXPRESS
Location of CLEF EXPRESS on the google maps. Address and contacts of CLEF EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEF EXPRESS CLEF EXPRESS: VLAAMS VERBOND VAN PARACLUBS | Pulinx G | URSA MAJOR-LUTGARDE BEERSMANS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DIABLO CARS

Other related companies as CLEF EXPRESS: VLAAMS VERBOND VAN PARACLUBS | Pulinx G | URSA MAJOR-LUTGARDE BEERSMANS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DIABLO CARS

CLEF EXPRESS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEF EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673126220. Het bedrijf CLEF EXPRESS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?IXELLES 50; 1050; IXELLES (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Lijst met producten zijn R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van CLEF EXPRESS is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEF EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEF EXPRESS, openstaande posities, locatie van CLEF EXPRESS op de kaart.

CLEF EXPRESS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEF EXPRESS, company assigned to the tax number BE08673126220. The company CLEF EXPRESS is located at the address: CHAUSS?E D?IXELLES 50; 1050; IXELLES (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. List of products are R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of CLEF EXPRESS is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEF EXPRESS is not available. You also can look at reviews of CLEF EXPRESS, open positions, location of CLEF EXPRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEF EXPRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEF EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEF EXPRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEF EXPRESS, employees, financial statistics.