JEAN-NOEL GOSSELIN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JEAN-NOEL GOSSELIN
Private companiesWater Transportation • JEAN-NOEL GOSSELIN

Contactgegevens JEAN-NOEL GOSSELIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-NOEL GOSSELIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-NOEL GOSSELIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 7; 7950; CHIEVRES, België

Telefoon (phone): 69688310 (+32-69688310) 69688310 (+32-69688310)

Fax (fax): +32 (3) 422-51-24 +32 (3) 422-51-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-NOEL GOSSELIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-NOEL GOSSELIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-NOEL GOSSELIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-NOEL GOSSELIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-NOEL GOSSELIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-NOEL GOSSELIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-NOEL GOSSELIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-NOEL GOSSELIN
Products information JEAN-NOEL GOSSELIN

BTW identificatienummer (tax): BE06292938232
Ondernemingsnummer: 1458679199
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-NOEL GOSSELIN
(Get full report from official database of BE for JEAN-NOEL GOSSELIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-NOEL GOSSELIN
Addition kinds of activities for JEAN-NOEL GOSSELIN

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij JEAN-NOEL GOSSELIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-NOEL GOSSELIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-NOEL GOSSELIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-NOEL GOSSELIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van JEAN-NOEL GOSSELIN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-NOEL GOSSELIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-NOEL GOSSELIN. Laat een reactie achter voor JEAN-NOEL GOSSELIN. JEAN-NOEL GOSSELIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-NOEL GOSSELIN. Leave a respond for JEAN-NOEL GOSSELIN. JEAN-NOEL GOSSELIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-NOEL GOSSELIN op de google maps. Adres en contacten JEAN-NOEL GOSSELIN
Location of JEAN-NOEL GOSSELIN on the google maps. Address and contacts of JEAN-NOEL GOSSELIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-NOEL GOSSELIN JEAN-NOEL GOSSELIN: UNIC | DE WESP (HUIS) | PEPERMANS IRIS CBTIP/BKVTF | Ter Heuven | KRISTOF DELEERSNIJDER

Other related companies as JEAN-NOEL GOSSELIN: UNIC | DE WESP (HUIS) | PEPERMANS IRIS CBTIP/BKVTF | Ter Heuven | KRISTOF DELEERSNIJDER

JEAN-NOEL GOSSELIN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-NOEL GOSSELIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06292938232. Het bedrijf JEAN-NOEL GOSSELIN bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 7; 7950; CHIEVRES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van JEAN-NOEL GOSSELIN is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-NOEL GOSSELIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-NOEL GOSSELIN, openstaande posities, locatie van JEAN-NOEL GOSSELIN op de kaart.

JEAN-NOEL GOSSELIN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-NOEL GOSSELIN, company assigned to the tax number BE06292938232. The company JEAN-NOEL GOSSELIN is located at the address: RUE DE L'EGLISE 7; 7950; CHIEVRES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of JEAN-NOEL GOSSELIN is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-NOEL GOSSELIN is not available. You also can look at reviews of JEAN-NOEL GOSSELIN, open positions, location of JEAN-NOEL GOSSELIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-NOEL GOSSELIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-NOEL GOSSELIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-NOEL GOSSELIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-NOEL GOSSELIN, employees, financial statistics.