M.J. LA RIBAMBELLE

Contactgegevens M.J. LA RIBAMBELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. LA RIBAMBELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. LA RIBAMBELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAURICE WITHOFS 1; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19513316 (+32-19513316) 19513316 (+32-19513316)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. LA RIBAMBELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. LA RIBAMBELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. LA RIBAMBELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. LA RIBAMBELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. LA RIBAMBELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. LA RIBAMBELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. LA RIBAMBELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. LA RIBAMBELLE
Products information M.J. LA RIBAMBELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in M.J. LA RIBAMBELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. LA RIBAMBELLE
(Get full report from official database of BE for M.J. LA RIBAMBELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. LA RIBAMBELLE
Addition kinds of activities for M.J. LA RIBAMBELLE

20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij M.J. LA RIBAMBELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. LA RIBAMBELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. LA RIBAMBELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. LA RIBAMBELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

 • All Round Vessel Planner (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

 • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

 • Financial Controller (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

 • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

 • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Werfreserve

  U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van M.J. LA RIBAMBELLE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. LA RIBAMBELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. LA RIBAMBELLE. Laat een reactie achter voor M.J. LA RIBAMBELLE. M.J. LA RIBAMBELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. LA RIBAMBELLE. Leave a respond for M.J. LA RIBAMBELLE. M.J. LA RIBAMBELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. LA RIBAMBELLE op de google maps. Adres en contacten M.J. LA RIBAMBELLE
Location of M.J. LA RIBAMBELLE on the google maps. Address and contacts of M.J. LA RIBAMBELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. LA RIBAMBELLE M.J. LA RIBAMBELLE: SERAFIEN BRUGGEMAN | Lierse Slotencentrale BVBA | M.V.S. | JORG BRUYNDONCKX | IVO DE VOS

Other related companies as M.J. LA RIBAMBELLE: SERAFIEN BRUGGEMAN | Lierse Slotencentrale BVBA | M.V.S. | JORG BRUYNDONCKX | IVO DE VOS

M.J. LA RIBAMBELLE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. LA RIBAMBELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf M.J. LA RIBAMBELLE bevindt zich op het adres: RUE MAURICE WITHOFS 1; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. LA RIBAMBELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. LA RIBAMBELLE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. LA RIBAMBELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. LA RIBAMBELLE, openstaande posities, locatie van M.J. LA RIBAMBELLE op de kaart.

M.J. LA RIBAMBELLE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. LA RIBAMBELLE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company M.J. LA RIBAMBELLE is located at the address: RUE MAURICE WITHOFS 1; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. LA RIBAMBELLE were not found.
The main activity of M.J. LA RIBAMBELLE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. LA RIBAMBELLE is not available. You also can look at reviews of M.J. LA RIBAMBELLE, open positions, location of M.J. LA RIBAMBELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. LA RIBAMBELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. LA RIBAMBELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. LA RIBAMBELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. LA RIBAMBELLE, employees, financial statistics.