IVO DE VOS

Contactgegevens IVO DE VOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVO DE VOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVO DE VOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOUTER VOLCAERTSTRAAT 8; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 495441902 (+32-495441902) 495441902 (+32-495441902)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVO DE VOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVO DE VOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVO DE VOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVO DE VOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVO DE VOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVO DE VOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVO DE VOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVO DE VOS
Products information IVO DE VOS

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in IVO DE VOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVO DE VOS
(Get full report from official database of BE for IVO DE VOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVO DE VOS
Addition kinds of activities for IVO DE VOS

753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij IVO DE VOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVO DE VOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVO DE VOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVO DE VOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van IVO DE VOS in sociale netwerken
Look for responds of IVO DE VOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVO DE VOS. Laat een reactie achter voor IVO DE VOS. IVO DE VOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVO DE VOS. Leave a respond for IVO DE VOS. IVO DE VOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVO DE VOS op de google maps. Adres en contacten IVO DE VOS
Location of IVO DE VOS on the google maps. Address and contacts of IVO DE VOS

Andere gerelateerde bedrijven als come IVO DE VOS IVO DE VOS: JEAN-CHARLES MENU | IGNACE CORNELIS | YVES VREBOS | KON. BORGERHOUTSE TURNIERS | HUIS ZEEDUIVEL

Other related companies as IVO DE VOS: JEAN-CHARLES MENU | IGNACE CORNELIS | YVES VREBOS | KON. BORGERHOUTSE TURNIERS | HUIS ZEEDUIVEL

IVO DE VOS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IVO DE VOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf IVO DE VOS bevindt zich op het adres: WOUTER VOLCAERTSTRAAT 8; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in IVO DE VOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IVO DE VOS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVO DE VOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVO DE VOS, openstaande posities, locatie van IVO DE VOS op de kaart.

IVO DE VOS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is IVO DE VOS, company assigned to the tax number BE01096405029. The company IVO DE VOS is located at the address: WOUTER VOLCAERTSTRAAT 8; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in IVO DE VOS were not found.
The main activity of IVO DE VOS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IVO DE VOS is not available. You also can look at reviews of IVO DE VOS, open positions, location of IVO DE VOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVO DE VOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVO DE VOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVO DE VOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVO DE VOS, employees, financial statistics.