SERAFIEN BRUGGEMAN

Contactgegevens SERAFIEN BRUGGEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERAFIEN BRUGGEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERAFIEN BRUGGEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENEINDE 7; 9042; GENT, België

Telefoon (phone): 93555134 (+32-93555134) 93555134 (+32-93555134)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERAFIEN BRUGGEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERAFIEN BRUGGEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERAFIEN BRUGGEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERAFIEN BRUGGEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERAFIEN BRUGGEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERAFIEN BRUGGEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERAFIEN BRUGGEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERAFIEN BRUGGEMAN
Products information SERAFIEN BRUGGEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SERAFIEN BRUGGEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERAFIEN BRUGGEMAN
(Get full report from official database of BE for SERAFIEN BRUGGEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERAFIEN BRUGGEMAN
Addition kinds of activities for SERAFIEN BRUGGEMAN

286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
10940000. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
38510201. Glazen, zon of blik | Glasses, sun or glare
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij SERAFIEN BRUGGEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERAFIEN BRUGGEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERAFIEN BRUGGEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERAFIEN BRUGGEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

Zoek naar antwoorden van SERAFIEN BRUGGEMAN in sociale netwerken
Look for responds of SERAFIEN BRUGGEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERAFIEN BRUGGEMAN. Laat een reactie achter voor SERAFIEN BRUGGEMAN. SERAFIEN BRUGGEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERAFIEN BRUGGEMAN. Leave a respond for SERAFIEN BRUGGEMAN. SERAFIEN BRUGGEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERAFIEN BRUGGEMAN op de google maps. Adres en contacten SERAFIEN BRUGGEMAN
Location of SERAFIEN BRUGGEMAN on the google maps. Address and contacts of SERAFIEN BRUGGEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SERAFIEN BRUGGEMAN SERAFIEN BRUGGEMAN: MEDTRONIC BELGIUM SA | Eddy's Bikes | LUC VANDER CRUYSSEN | Ikun | IMMO V.R.I.

Other related companies as SERAFIEN BRUGGEMAN: MEDTRONIC BELGIUM SA | Eddy's Bikes | LUC VANDER CRUYSSEN | Ikun | IMMO V.R.I.

SERAFIEN BRUGGEMAN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERAFIEN BRUGGEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf SERAFIEN BRUGGEMAN bevindt zich op het adres: MOLENEINDE 7; 9042; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in SERAFIEN BRUGGEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERAFIEN BRUGGEMAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERAFIEN BRUGGEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERAFIEN BRUGGEMAN, openstaande posities, locatie van SERAFIEN BRUGGEMAN op de kaart.

SERAFIEN BRUGGEMAN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERAFIEN BRUGGEMAN, company assigned to the tax number BE03219787597. The company SERAFIEN BRUGGEMAN is located at the address: MOLENEINDE 7; 9042; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in SERAFIEN BRUGGEMAN were not found.
The main activity of SERAFIEN BRUGGEMAN is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERAFIEN BRUGGEMAN is not available. You also can look at reviews of SERAFIEN BRUGGEMAN, open positions, location of SERAFIEN BRUGGEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERAFIEN BRUGGEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERAFIEN BRUGGEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERAFIEN BRUGGEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERAFIEN BRUGGEMAN, employees, financial statistics.