Lierse Slotencentrale BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Lierse Slotencentrale BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Lierse Slotencentrale BVBA

Contactgegevens Lierse Slotencentrale BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lierse Slotencentrale BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lierse Slotencentrale BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Florent Van Cauwenberghstraat 24; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 15 15; 0475 63 03 06 (+32-03 488 15 15; 0475 63 03 06) 03 488 15 15; 0475 63 03 06 (+32-03 488 15 15; 0475 63 03 06)

Fax (fax): 03 488 15 15 (+32-03 488 15 15) 03 488 15 15 (+32-03 488 15 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lierse Slotencentrale BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lierse Slotencentrale BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lierse Slotencentrale BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lierse Slotencentrale BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lierse Slotencentrale BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lierse Slotencentrale BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lierse Slotencentrale BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lierse Slotencentrale BVBA
Products information Lierse Slotencentrale BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03450500488
Ondernemingsnummer: 1317779541
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lierse Slotencentrale BVBA
(Get full report from official database of BE for Lierse Slotencentrale BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lierse Slotencentrale BVBA
Addition kinds of activities for Lierse Slotencentrale BVBA

329100. Schuurproducten | Abrasive products
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
73599902. Verhuur van gazon en tuin apparatuur | Lawn and garden equipment rental

Werken bij Lierse Slotencentrale BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lierse Slotencentrale BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lierse Slotencentrale BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lierse Slotencentrale BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

Zoek naar antwoorden van Lierse Slotencentrale BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lierse Slotencentrale BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lierse Slotencentrale BVBA. Laat een reactie achter voor Lierse Slotencentrale BVBA. Lierse Slotencentrale BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lierse Slotencentrale BVBA. Leave a respond for Lierse Slotencentrale BVBA. Lierse Slotencentrale BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lierse Slotencentrale BVBA op de google maps. Adres en contacten Lierse Slotencentrale BVBA
Location of Lierse Slotencentrale BVBA on the google maps. Address and contacts of Lierse Slotencentrale BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lierse Slotencentrale BVBA Lierse Slotencentrale BVBA: SANITOP | Matsushita Battery Belgium NV | DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO | 'T GROENTEHALLEKE | IVAN FONTEYNE

Other related companies as Lierse Slotencentrale BVBA: SANITOP | Matsushita Battery Belgium NV | DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO | 'T GROENTEHALLEKE | IVAN FONTEYNE

Lierse Slotencentrale BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lierse Slotencentrale BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03450500488. Het bedrijf Lierse Slotencentrale BVBA bevindt zich op het adres: Florent Van Cauwenberghstraat 24; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van Lierse Slotencentrale BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lierse Slotencentrale BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lierse Slotencentrale BVBA, openstaande posities, locatie van Lierse Slotencentrale BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lierse Slotencentrale BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lierse Slotencentrale BVBA, company assigned to the tax number BE03450500488. The company Lierse Slotencentrale BVBA is located at the address: Florent Van Cauwenberghstraat 24; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locks and keys. List of products are Fireproof & armoured doors.
The main activity of Lierse Slotencentrale BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lierse Slotencentrale BVBA is not available. You also can look at reviews of Lierse Slotencentrale BVBA, open positions, location of Lierse Slotencentrale BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lierse Slotencentrale BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lierse Slotencentrale BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lierse Slotencentrale BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lierse Slotencentrale BVBA, employees, financial statistics.