DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO
Private companiesHolding and Other Investment Offices • DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

Contactgegevens DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'T VLIETJE 9; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15286970 (+32-15286970) 15286970 (+32-15286970)

Fax (fax): +32 (16) 517-86-90 +32 (16) 517-86-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO
Products information DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

BTW identificatienummer (tax): BE08949432373
Ondernemingsnummer: 1452087402
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO
(Get full report from official database of BE for DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO
Addition kinds of activities for DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

25110104. commodes | Commodes
26799902. Filterpapier: gemaakt van aangekocht materiaal | Filter paper: made from purchased material
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)

Werken bij DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO in sociale netwerken
Look for responds of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Laat een reactie achter voor DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. Leave a respond for DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO. DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO op de google maps. Adres en contacten DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO
Location of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO on the google maps. Address and contacts of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: ARMAND JADIN | Encyclopaedia | Alaerts D | PETER DE BACKER | THE BODY SHOP

Other related companies as DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO: ARMAND JADIN | Encyclopaedia | Alaerts D | PETER DE BACKER | THE BODY SHOP

DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08949432373. Het bedrijf DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO bevindt zich op het adres: 'T VLIETJE 9; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, openstaande posities, locatie van DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO op de kaart.

DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, company assigned to the tax number BE08949432373. The company DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is located at the address: 'T VLIETJE 9; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO is not available. You also can look at reviews of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, open positions, location of DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO, employees, financial statistics.