FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

Contactgegevens FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Allée Verte 1 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-01-12-62 32-22-01-12-62

Fax (fax): 32-22-03-22-10 32-22-03-22-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD
Products information FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

BTW identificatienummer (tax): BE09827514648
Ondernemingsnummer: 4568084716
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chains

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD
(Get full report from official database of BE for FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD
Addition kinds of activities for FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

20239901. Ingeblikte room | Canned cream
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
51690208. Zuurstof | Oxygen
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production

Werken bij FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD in sociale netwerken
Look for responds of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Laat een reactie achter voor FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. Leave a respond for FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD. FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD op de google maps. Adres en contacten FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD
Location of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD on the google maps. Address and contacts of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: Pondant J | Speel-O-Droom | VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA | EDUARD MEYERS | Mercier

Other related companies as FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD: Pondant J | Speel-O-Droom | VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA | EDUARD MEYERS | Mercier

FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09827514648. Het bedrijf FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD bevindt zich op het adres: Allée Verte 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Chains. Producten gemaakt in FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, openstaande posities, locatie van FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD op de kaart.

FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, company assigned to the tax number BE09827514648. The company FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is located at the address: Allée Verte 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Chains. Products created in FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD were not found.
The main activity of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD is not available. You also can look at reviews of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, open positions, location of FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSETR RENOLD CONTINENTAL LTD, employees, financial statistics.