Pondant J

Contactgegevens Pondant J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pondant J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pondant J

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Neffe 169 6600 Wardin (Bastogne), België

Telefoon (phone): +32 (87) 309-33-77 +32 (87) 309-33-77

Fax (fax): +32 (81) 921-60-93 +32 (81) 921-60-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pondant J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pondant J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pondant J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pondant J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pondant J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pondant J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pondant J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pondant J
Products information Pondant J

BTW identificatienummer (tax): BE05091857910
Ondernemingsnummer: 1157379150
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Pondant J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pondant J
(Get full report from official database of BE for Pondant J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pondant J
Addition kinds of activities for Pondant J

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij Pondant J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pondant J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pondant J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pondant J. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

Zoek naar antwoorden van Pondant J in sociale netwerken
Look for responds of Pondant J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pondant J. Laat een reactie achter voor Pondant J. Pondant J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pondant J. Leave a respond for Pondant J. Pondant J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pondant J op de google maps. Adres en contacten Pondant J
Location of Pondant J on the google maps. Address and contacts of Pondant J

Andere gerelateerde bedrijven als come Pondant J Pondant J: DEXIA | GUY GRATIA | JOSEPH-HENRI SCHU | COIFFURE MAGDA | Enfance de l'Art (l')

Other related companies as Pondant J: DEXIA | GUY GRATIA | JOSEPH-HENRI SCHU | COIFFURE MAGDA | Enfance de l'Art (l')

Pondant J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is Pondant J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05091857910. Het bedrijf Pondant J bevindt zich op het adres: Neffe 169 6600 Wardin (Bastogne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Pondant J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pondant J is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pondant J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pondant J, openstaande posities, locatie van Pondant J op de kaart.

Pondant J is a company, that was registered 1994 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is Pondant J, company assigned to the tax number BE05091857910. The company Pondant J is located at the address: Neffe 169 6600 Wardin (Bastogne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Pondant J were not found.
The main activity of Pondant J is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pondant J is not available. You also can look at reviews of Pondant J, open positions, location of Pondant J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pondant J, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pondant J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pondant J, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pondant J, employees, financial statistics.