Speel-O-Droom

Contactgegevens Speel-O-Droom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Speel-O-Droom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Speel-O-Droom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lauwestraat 91; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 41 23 99 (+32-056 41 23 99) 056 41 23 99 (+32-056 41 23 99)

Fax (fax): +32 (64) 769-91-47 +32 (64) 769-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Speel-O-Droom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Speel-O-Droom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Speel-O-Droom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Speel-O-Droom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Speel-O-Droom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Speel-O-Droom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Speel-O-Droom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Speel-O-Droom
Products information Speel-O-Droom

BTW identificatienummer (tax): BE01024169921
Ondernemingsnummer: 2211517333
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Speel-O-Droom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recreation parks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Speel-O-Droom
(Get full report from official database of BE for Speel-O-Droom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Speel-O-Droom
Addition kinds of activities for Speel-O-Droom

671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors

Werken bij Speel-O-Droom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Speel-O-Droom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Speel-O-Droom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Speel-O-Droom. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van Speel-O-Droom in sociale netwerken
Look for responds of Speel-O-Droom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Speel-O-Droom. Laat een reactie achter voor Speel-O-Droom. Speel-O-Droom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Speel-O-Droom. Leave a respond for Speel-O-Droom. Speel-O-Droom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Speel-O-Droom op de google maps. Adres en contacten Speel-O-Droom
Location of Speel-O-Droom on the google maps. Address and contacts of Speel-O-Droom

Andere gerelateerde bedrijven als come Speel-O-Droom Speel-O-Droom: RANDSTAD | Neerschuurhoeve | Caroline | Le Huu Diem-Thuy | FRANCOIS HUPPERTZ

Other related companies as Speel-O-Droom: RANDSTAD | Neerschuurhoeve | Caroline | Le Huu Diem-Thuy | FRANCOIS HUPPERTZ

Speel-O-Droom is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Speel-O-Droom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01024169921. Het bedrijf Speel-O-Droom bevindt zich op het adres: Lauwestraat 91; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 563,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Recreation parks. Producten gemaakt in Speel-O-Droom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Speel-O-Droom is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Speel-O-Droom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Speel-O-Droom, openstaande posities, locatie van Speel-O-Droom op de kaart.

Speel-O-Droom is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Speel-O-Droom, company assigned to the tax number BE01024169921. The company Speel-O-Droom is located at the address: Lauwestraat 91; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 563,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Recreation parks. Products created in Speel-O-Droom were not found.
The main activity of Speel-O-Droom is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Speel-O-Droom is not available. You also can look at reviews of Speel-O-Droom, open positions, location of Speel-O-Droom on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Speel-O-Droom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Speel-O-Droom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Speel-O-Droom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Speel-O-Droom, employees, financial statistics.