VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Contactgegevens VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Regentiestraat 145; 9473; Denderleeuw (Welle), België

Telefoon (phone): 053 67 34 05; 0475 74 22 56 (+32-053 67 34 05; 0475 74 22 56) 053 67 34 05; 0475 74 22 56 (+32-053 67 34 05; 0475 74 22 56)

Fax (fax): 053 67 34 05 (+32-053 67 34 05) 053 67 34 05 (+32-053 67 34 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Products information VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09579498291
Ondernemingsnummer: 7854370117
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Wood preservation; Fa?ade cleaning & maintenance

Product categorie (product category): Waterproofing works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
(Get full report from official database of BE for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Addition kinds of activities for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
24910203. Railroad cross-ties, behandeld hout | Railroad cross-ties, treated wood
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Laat een reactie achter voor VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. Leave a respond for VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA. VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA op de google maps. Adres en contacten VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA
Location of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on the google maps. Address and contacts of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: Graineterie de la Madeleine | V.C. EVOCO | ELECTRO MICHIEL DECANCQ | DEJARDIN GERARD | Kelidon SA

Other related companies as VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA: Graineterie de la Madeleine | V.C. EVOCO | ELECTRO MICHIEL DECANCQ | DEJARDIN GERARD | Kelidon SA

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09579498291. Het bedrijf VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA bevindt zich op het adres: Regentiestraat 145; 9473; Denderleeuw (Welle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waterproofing works. Lijst met producten zijn Wood preservation; Fa?ade cleaning & maintenance.
De hoofdactiviteit van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, openstaande posities, locatie van VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, company assigned to the tax number BE09579498291. The company VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is located at the address: Regentiestraat 145; 9473; Denderleeuw (Welle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waterproofing works. List of products are Wood preservation; Fa?ade cleaning & maintenance.
The main activity of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA is not available. You also can look at reviews of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, open positions, location of VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOCHTPROTECT WAUTERS GEERT BVBA, employees, financial statistics.