TOM TANGHE

Contactgegevens TOM TANGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOM TANGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOM TANGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSESTRAAT 16BA; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56505109 (+32-56505109) 56505109 (+32-56505109)

Fax (fax): +32 (67) 204-24-17 +32 (67) 204-24-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOM TANGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOM TANGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOM TANGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOM TANGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOM TANGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOM TANGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOM TANGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOM TANGHE
Products information TOM TANGHE

BTW identificatienummer (tax): BE06062225341
Ondernemingsnummer: 3469177246
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOM TANGHE
(Get full report from official database of BE for TOM TANGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOM TANGHE
Addition kinds of activities for TOM TANGHE

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij TOM TANGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOM TANGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOM TANGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOM TANGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

 • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

 • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

 • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Verhuizingen Baeken

  Type: Vaste Job

  Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

 • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

Zoek naar antwoorden van TOM TANGHE in sociale netwerken
Look for responds of TOM TANGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOM TANGHE. Laat een reactie achter voor TOM TANGHE. TOM TANGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOM TANGHE. Leave a respond for TOM TANGHE. TOM TANGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOM TANGHE op de google maps. Adres en contacten TOM TANGHE
Location of TOM TANGHE on the google maps. Address and contacts of TOM TANGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come TOM TANGHE TOM TANGHE: PROLIBEL | Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL | TIERC? FRANCO-BELGE | Trimpeneers P | Hergebruikcentrum Inout

Other related companies as TOM TANGHE: PROLIBEL | Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL | TIERC? FRANCO-BELGE | Trimpeneers P | Hergebruikcentrum Inout

TOM TANGHE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOM TANGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06062225341. Het bedrijf TOM TANGHE bevindt zich op het adres: SMISSESTRAAT 16BA; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van TOM TANGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOM TANGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOM TANGHE, openstaande posities, locatie van TOM TANGHE op de kaart.

TOM TANGHE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOM TANGHE, company assigned to the tax number BE06062225341. The company TOM TANGHE is located at the address: SMISSESTRAAT 16BA; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of TOM TANGHE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOM TANGHE is not available. You also can look at reviews of TOM TANGHE, open positions, location of TOM TANGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOM TANGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOM TANGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOM TANGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOM TANGHE, employees, financial statistics.