Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL

Contactgegevens Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Brasserie 43; 1630; Linkebeek, België

Telefoon (phone): 02 380 97 97 (+32-02 380 97 97) 02 380 97 97 (+32-02 380 97 97)

Fax (fax): 02 380 68 47 (+32-02 380 68 47) 02 380 68 47 (+32-02 380 68 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL
Products information Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01208740234
Ondernemingsnummer: 9603118896
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL
(Get full report from official database of BE for Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL
Addition kinds of activities for Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL

762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
20410104. Durummeel | Durum flour
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
50990103. Machine geweren | Machine guns
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
86419900. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec

Werken bij Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Laat een reactie achter voor Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Leave a respond for Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL. Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL op de google maps. Adres en contacten Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL
Location of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL on the google maps. Address and contacts of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: KBC | Immo@Home | MAISON VAN SCHELLE | De Coene J & M BVBA | Rudi LAURENT

Other related companies as Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL: KBC | Immo@Home | MAISON VAN SCHELLE | De Coene J & M BVBA | Rudi LAURENT

Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01208740234. Het bedrijf Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Brasserie 43; 1630; Linkebeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, openstaande posities, locatie van Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL op de kaart.

Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, company assigned to the tax number BE01208740234. The company Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is located at the address: Rue de la Brasserie 43; 1630; Linkebeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL were not found.
The main activity of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL is not available. You also can look at reviews of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, open positions, location of Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sabelco (Safety Belgian Cy) Company SPRL, employees, financial statistics.