Hergebruikcentrum Inout

Contactgegevens Hergebruikcentrum Inout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hergebruikcentrum Inout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hergebruikcentrum Inout

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 541; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 72 36 (+32-02 466 72 36) 02 466 72 36 (+32-02 466 72 36)

Fax (fax): +32 (65) 276-11-60 +32 (65) 276-11-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hergebruikcentrum Inout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hergebruikcentrum Inout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hergebruikcentrum Inout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hergebruikcentrum Inout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hergebruikcentrum Inout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hergebruikcentrum Inout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hergebruikcentrum Inout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hergebruikcentrum Inout
Products information Hergebruikcentrum Inout

BTW identificatienummer (tax): BE06315460205
Ondernemingsnummer: 8655273437
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Hergebruikcentrum Inout zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Used

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hergebruikcentrum Inout
(Get full report from official database of BE for Hergebruikcentrum Inout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hergebruikcentrum Inout
Addition kinds of activities for Hergebruikcentrum Inout

206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
78220101. Filmuitwisseling, voor televisie: film | Film exchange, for television: motion picture

Werken bij Hergebruikcentrum Inout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hergebruikcentrum Inout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hergebruikcentrum Inout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hergebruikcentrum Inout. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van Hergebruikcentrum Inout in sociale netwerken
Look for responds of Hergebruikcentrum Inout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hergebruikcentrum Inout. Laat een reactie achter voor Hergebruikcentrum Inout. Hergebruikcentrum Inout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hergebruikcentrum Inout. Leave a respond for Hergebruikcentrum Inout. Hergebruikcentrum Inout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hergebruikcentrum Inout op de google maps. Adres en contacten Hergebruikcentrum Inout
Location of Hergebruikcentrum Inout on the google maps. Address and contacts of Hergebruikcentrum Inout

Andere gerelateerde bedrijven als come Hergebruikcentrum Inout Hergebruikcentrum Inout: FLLAMBERS VOEDERS SA | Bo-10 | PIETRO ZANINI | HENRY DONNAY | Kiek-A-Boo Industries

Other related companies as Hergebruikcentrum Inout: FLLAMBERS VOEDERS SA | Bo-10 | PIETRO ZANINI | HENRY DONNAY | Kiek-A-Boo Industries

Hergebruikcentrum Inout is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hergebruikcentrum Inout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06315460205. Het bedrijf Hergebruikcentrum Inout bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 541; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 152,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Used. Producten gemaakt in Hergebruikcentrum Inout zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hergebruikcentrum Inout is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hergebruikcentrum Inout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hergebruikcentrum Inout, openstaande posities, locatie van Hergebruikcentrum Inout op de kaart.

Hergebruikcentrum Inout is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hergebruikcentrum Inout, company assigned to the tax number BE06315460205. The company Hergebruikcentrum Inout is located at the address: Brusselsesteenweg 541; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 152,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Used. Products created in Hergebruikcentrum Inout were not found.
The main activity of Hergebruikcentrum Inout is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hergebruikcentrum Inout is not available. You also can look at reviews of Hergebruikcentrum Inout, open positions, location of Hergebruikcentrum Inout on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hergebruikcentrum Inout, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hergebruikcentrum Inout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hergebruikcentrum Inout, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hergebruikcentrum Inout, employees, financial statistics.