Kiek-A-Boo Industries

Contactgegevens Kiek-A-Boo Industries: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kiek-A-Boo Industries: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kiek-A-Boo Industries

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cuylitsstraat 37; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 248 27 78 (+32-03 248 27 78) 03 248 27 78 (+32-03 248 27 78)

Fax (fax): 03 248 27 78 (+32-03 248 27 78) 03 248 27 78 (+32-03 248 27 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kiek-A-Boo Industries: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kiek-A-Boo Industries"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kiek-A-Boo Industries"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kiek-A-Boo Industries, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kiek-A-Boo Industries. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kiek-A-Boo Industries, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kiek-A-Boo Industries. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kiek-A-Boo Industries
Products information Kiek-A-Boo Industries

BTW identificatienummer (tax): BE05555480957
Ondernemingsnummer: 3545806884
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Advertising photography

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kiek-A-Boo Industries
(Get full report from official database of BE for Kiek-A-Boo Industries)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kiek-A-Boo Industries
Addition kinds of activities for Kiek-A-Boo Industries

14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij Kiek-A-Boo Industries: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kiek-A-Boo Industries: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kiek-A-Boo Industries. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kiek-A-Boo Industries. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van Kiek-A-Boo Industries in sociale netwerken
Look for responds of Kiek-A-Boo Industries in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kiek-A-Boo Industries. Laat een reactie achter voor Kiek-A-Boo Industries. Kiek-A-Boo Industries bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kiek-A-Boo Industries. Leave a respond for Kiek-A-Boo Industries. Kiek-A-Boo Industries on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kiek-A-Boo Industries op de google maps. Adres en contacten Kiek-A-Boo Industries
Location of Kiek-A-Boo Industries on the google maps. Address and contacts of Kiek-A-Boo Industries

Andere gerelateerde bedrijven als come Kiek-A-Boo Industries Kiek-A-Boo Industries: ETS LA MAISON DU JARDINAGE | Janvier R | Orban P | PEDICURE MARLEEN | LEO VAN DEN BRANDE

Other related companies as Kiek-A-Boo Industries: ETS LA MAISON DU JARDINAGE | Janvier R | Orban P | PEDICURE MARLEEN | LEO VAN DEN BRANDE

Kiek-A-Boo Industries is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kiek-A-Boo Industries, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05555480957. Het bedrijf Kiek-A-Boo Industries bevindt zich op het adres: Cuylitsstraat 37; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Advertising photography.
De hoofdactiviteit van Kiek-A-Boo Industries is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kiek-A-Boo Industries is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kiek-A-Boo Industries, openstaande posities, locatie van Kiek-A-Boo Industries op de kaart.

Kiek-A-Boo Industries is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kiek-A-Boo Industries, company assigned to the tax number BE05555480957. The company Kiek-A-Boo Industries is located at the address: Cuylitsstraat 37; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. List of products are Advertising photography.
The main activity of Kiek-A-Boo Industries is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kiek-A-Boo Industries is not available. You also can look at reviews of Kiek-A-Boo Industries, open positions, location of Kiek-A-Boo Industries on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kiek-A-Boo Industries, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kiek-A-Boo Industries, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kiek-A-Boo Industries, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kiek-A-Boo Industries, employees, financial statistics.