PROLIBEL

Contactgegevens PROLIBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROLIBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROLIBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22196542 (+32-22196542) 22196542 (+32-22196542)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROLIBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROLIBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROLIBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROLIBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROLIBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROLIBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROLIBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROLIBEL
Products information PROLIBEL

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PROLIBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROLIBEL
(Get full report from official database of BE for PROLIBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROLIBEL
Addition kinds of activities for PROLIBEL

262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
34950000. Draadveren | Wire springs
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting

Werken bij PROLIBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROLIBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROLIBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROLIBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van PROLIBEL in sociale netwerken
Look for responds of PROLIBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROLIBEL. Laat een reactie achter voor PROLIBEL. PROLIBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROLIBEL. Leave a respond for PROLIBEL. PROLIBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROLIBEL op de google maps. Adres en contacten PROLIBEL
Location of PROLIBEL on the google maps. Address and contacts of PROLIBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PROLIBEL PROLIBEL: Gredo-Management | WEBZIGNER | AUTO ENL?VEMENT | Demuynck Katrien | GARAGE UNIVERSAL SPRL

Other related companies as PROLIBEL: Gredo-Management | WEBZIGNER | AUTO ENL?VEMENT | Demuynck Katrien | GARAGE UNIVERSAL SPRL

PROLIBEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROLIBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf PROLIBEL bevindt zich op het adres: KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in PROLIBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROLIBEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROLIBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROLIBEL, openstaande posities, locatie van PROLIBEL op de kaart.

PROLIBEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROLIBEL, company assigned to the tax number BE09041168212. The company PROLIBEL is located at the address: KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels. Products created in PROLIBEL were not found.
The main activity of PROLIBEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROLIBEL is not available. You also can look at reviews of PROLIBEL, open positions, location of PROLIBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROLIBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROLIBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROLIBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROLIBEL, employees, financial statistics.