Moon Deydax-AMCC

Contactgegevens Moon Deydax-AMCC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moon Deydax-AMCC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moon Deydax-AMCC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 1498; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 381 16 99 (+32-02 381 16 99) 02 381 16 99 (+32-02 381 16 99)

Fax (fax): 02 381 16 99 (+32-02 381 16 99) 02 381 16 99 (+32-02 381 16 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moon Deydax-AMCC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moon Deydax-AMCC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moon Deydax-AMCC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moon Deydax-AMCC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moon Deydax-AMCC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moon Deydax-AMCC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moon Deydax-AMCC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moon Deydax-AMCC
Products information Moon Deydax-AMCC

BTW identificatienummer (tax): BE01735534667
Ondernemingsnummer: 2762481689
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Moon Deydax-AMCC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moon Deydax-AMCC
(Get full report from official database of BE for Moon Deydax-AMCC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moon Deydax-AMCC
Addition kinds of activities for Moon Deydax-AMCC

355203. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
28740100. fosfaten | Phosphates
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38420110. Neusproppen | Nose plugs
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij Moon Deydax-AMCC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moon Deydax-AMCC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moon Deydax-AMCC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moon Deydax-AMCC. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Moon Deydax-AMCC in sociale netwerken
Look for responds of Moon Deydax-AMCC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moon Deydax-AMCC. Laat een reactie achter voor Moon Deydax-AMCC. Moon Deydax-AMCC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moon Deydax-AMCC. Leave a respond for Moon Deydax-AMCC. Moon Deydax-AMCC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moon Deydax-AMCC op de google maps. Adres en contacten Moon Deydax-AMCC
Location of Moon Deydax-AMCC on the google maps. Address and contacts of Moon Deydax-AMCC

Andere gerelateerde bedrijven als come Moon Deydax-AMCC Moon Deydax-AMCC: Bok (Den) | LIEVEN BOONE | S. BOSSUT | Dierenvriend | BRUSSELS STAMP CENTER

Other related companies as Moon Deydax-AMCC: Bok (Den) | LIEVEN BOONE | S. BOSSUT | Dierenvriend | BRUSSELS STAMP CENTER

Moon Deydax-AMCC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Moon Deydax-AMCC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01735534667. Het bedrijf Moon Deydax-AMCC bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 1498; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Producten gemaakt in Moon Deydax-AMCC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moon Deydax-AMCC is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moon Deydax-AMCC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moon Deydax-AMCC, openstaande posities, locatie van Moon Deydax-AMCC op de kaart.

Moon Deydax-AMCC is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Moon Deydax-AMCC, company assigned to the tax number BE01735534667. The company Moon Deydax-AMCC is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 1498; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mopeds and scooters - Retail. Products created in Moon Deydax-AMCC were not found.
The main activity of Moon Deydax-AMCC is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Moon Deydax-AMCC is not available. You also can look at reviews of Moon Deydax-AMCC, open positions, location of Moon Deydax-AMCC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moon Deydax-AMCC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moon Deydax-AMCC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moon Deydax-AMCC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moon Deydax-AMCC, employees, financial statistics.