BRUSSELS STAMP CENTER

Contactgegevens BRUSSELS STAMP CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS STAMP CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS STAMP CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKLAAN 380; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24209390 (+32-24209390) 24209390 (+32-24209390)

Fax (fax): +32 (12) 496-98-34 +32 (12) 496-98-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS STAMP CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS STAMP CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS STAMP CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS STAMP CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS STAMP CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS STAMP CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS STAMP CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS STAMP CENTER
Products information BRUSSELS STAMP CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08008728027
Ondernemingsnummer: 4667510986
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BRUSSELS STAMP CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Postzegels, munten and trofee?n

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS STAMP CENTER
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS STAMP CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS STAMP CENTER
Addition kinds of activities for BRUSSELS STAMP CENTER

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
872101. Auditiediensten | Auditing services
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive
51690901. Gelatine | Gelatin
52110000. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair

Werken bij BRUSSELS STAMP CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS STAMP CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS STAMP CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS STAMP CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS STAMP CENTER in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS STAMP CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS STAMP CENTER. Laat een reactie achter voor BRUSSELS STAMP CENTER. BRUSSELS STAMP CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS STAMP CENTER. Leave a respond for BRUSSELS STAMP CENTER. BRUSSELS STAMP CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS STAMP CENTER op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS STAMP CENTER
Location of BRUSSELS STAMP CENTER on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS STAMP CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS STAMP CENTER BRUSSELS STAMP CENTER: Massart Michel SPRL | Geldof Metaalconstructie NV | JOZEF VAN DEN BOSCH | CARROSSERIE DU CENTRE | F. CASTREMANNE

Other related companies as BRUSSELS STAMP CENTER: Massart Michel SPRL | Geldof Metaalconstructie NV | JOZEF VAN DEN BOSCH | CARROSSERIE DU CENTRE | F. CASTREMANNE

BRUSSELS STAMP CENTER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS STAMP CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008728027. Het bedrijf BRUSSELS STAMP CENTER bevindt zich op het adres: BASILIEKLAAN 380; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Postzegels, munten and trofee?n. Producten gemaakt in BRUSSELS STAMP CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS STAMP CENTER is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS STAMP CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS STAMP CENTER, openstaande posities, locatie van BRUSSELS STAMP CENTER op de kaart.

BRUSSELS STAMP CENTER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS STAMP CENTER, company assigned to the tax number BE08008728027. The company BRUSSELS STAMP CENTER is located at the address: BASILIEKLAAN 380; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Postzegels, munten and trofee?n. Products created in BRUSSELS STAMP CENTER were not found.
The main activity of BRUSSELS STAMP CENTER is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS STAMP CENTER is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS STAMP CENTER, open positions, location of BRUSSELS STAMP CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS STAMP CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS STAMP CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS STAMP CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS STAMP CENTER, employees, financial statistics.