Geldof Metaalconstructie NV

Contactgegevens Geldof Metaalconstructie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geldof Metaalconstructie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geldof Metaalconstructie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broelstraat 20; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 73 21 21; 03 860 20 11 (+32-056 73 21 21; 03 860 20 11) 056 73 21 21; 03 860 20 11 (+32-056 73 21 21; 03 860 20 11)

Fax (fax): 056 73 40 40 (+32-056 73 40 40) 056 73 40 40 (+32-056 73 40 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geldof Metaalconstructie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geldof Metaalconstructie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geldof Metaalconstructie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geldof Metaalconstructie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geldof Metaalconstructie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geldof Metaalconstructie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geldof Metaalconstructie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geldof Metaalconstructie NV
Products information Geldof Metaalconstructie NV

BTW identificatienummer (tax): BE05458251953
Ondernemingsnummer: 3428802490
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Engineering workshops; Boiler manufacturers; Tanks; Engineering offices - General; Conveyor systems (Internal); Conveyor systems (Pneumatic)

Product categorie (product category): Silo Mfrs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geldof Metaalconstructie NV
(Get full report from official database of BE for Geldof Metaalconstructie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geldof Metaalconstructie NV
Addition kinds of activities for Geldof Metaalconstructie NV

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
35770503. Optische scanapparaten | Optical scanning devices
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
75490202. Zonnedakinstallatie, auto | Sun roof installation, automotive
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij Geldof Metaalconstructie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geldof Metaalconstructie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geldof Metaalconstructie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geldof Metaalconstructie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Geldof Metaalconstructie NV in sociale netwerken
Look for responds of Geldof Metaalconstructie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geldof Metaalconstructie NV. Laat een reactie achter voor Geldof Metaalconstructie NV. Geldof Metaalconstructie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geldof Metaalconstructie NV. Leave a respond for Geldof Metaalconstructie NV. Geldof Metaalconstructie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geldof Metaalconstructie NV op de google maps. Adres en contacten Geldof Metaalconstructie NV
Location of Geldof Metaalconstructie NV on the google maps. Address and contacts of Geldof Metaalconstructie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Geldof Metaalconstructie NV Geldof Metaalconstructie NV: MUSSCHE CHRISTINE | IPPA | GEORGES SANTY | WAUTERS DIENSTENGROEP | Brisaert-Van Laethem

Other related companies as Geldof Metaalconstructie NV: MUSSCHE CHRISTINE | IPPA | GEORGES SANTY | WAUTERS DIENSTENGROEP | Brisaert-Van Laethem

Geldof Metaalconstructie NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geldof Metaalconstructie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458251953. Het bedrijf Geldof Metaalconstructie NV bevindt zich op het adres: Broelstraat 20; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Silo Mfrs. Lijst met producten zijn Engineering workshops; Boiler manufacturers; Tanks; Engineering offices - General; Conveyor systems (Internal); Conveyor systems (Pneumatic).
De hoofdactiviteit van Geldof Metaalconstructie NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geldof Metaalconstructie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geldof Metaalconstructie NV, openstaande posities, locatie van Geldof Metaalconstructie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geldof Metaalconstructie NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geldof Metaalconstructie NV, company assigned to the tax number BE05458251953. The company Geldof Metaalconstructie NV is located at the address: Broelstraat 20; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Silo Mfrs. List of products are Engineering workshops; Boiler manufacturers; Tanks; Engineering offices - General; Conveyor systems (Internal); Conveyor systems (Pneumatic).
The main activity of Geldof Metaalconstructie NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Geldof Metaalconstructie NV is not available. You also can look at reviews of Geldof Metaalconstructie NV, open positions, location of Geldof Metaalconstructie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geldof Metaalconstructie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geldof Metaalconstructie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geldof Metaalconstructie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geldof Metaalconstructie NV, employees, financial statistics.