LIEVEN BOONE

Contactgegevens LIEVEN BOONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN BOONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN BOONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGESTRAAT 86; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51566329 (+32-51566329) 51566329 (+32-51566329)

Fax (fax): +32 (50) 366-85-72 +32 (50) 366-85-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN BOONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN BOONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN BOONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN BOONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN BOONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN BOONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN BOONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN BOONE
Products information LIEVEN BOONE

BTW identificatienummer (tax): BE04255798339
Ondernemingsnummer: 1371612548
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN BOONE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN BOONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN BOONE
Addition kinds of activities for LIEVEN BOONE

335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
36120309. Verlichtingstransformatoren, straat en luchthaven | Lighting transformers, street and airport
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij LIEVEN BOONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN BOONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN BOONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN BOONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Varkensklasseerder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

 • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

 • IT Systeembeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AVOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

 • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN BOONE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN BOONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN BOONE. Laat een reactie achter voor LIEVEN BOONE. LIEVEN BOONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN BOONE. Leave a respond for LIEVEN BOONE. LIEVEN BOONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN BOONE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN BOONE
Location of LIEVEN BOONE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN BOONE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN BOONE LIEVEN BOONE: BP | M. DE JAEGER | SCHEEPVAARTMUSEUM | BAKKERIJ THEUNIS | A. DE BELEYR

Other related companies as LIEVEN BOONE: BP | M. DE JAEGER | SCHEEPVAARTMUSEUM | BAKKERIJ THEUNIS | A. DE BELEYR

LIEVEN BOONE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN BOONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255798339. Het bedrijf LIEVEN BOONE bevindt zich op het adres: HOGESTRAAT 86; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIEVEN BOONE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN BOONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN BOONE, openstaande posities, locatie van LIEVEN BOONE op de kaart.

LIEVEN BOONE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN BOONE, company assigned to the tax number BE04255798339. The company LIEVEN BOONE is located at the address: HOGESTRAAT 86; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIEVEN BOONE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN BOONE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN BOONE, open positions, location of LIEVEN BOONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN BOONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN BOONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN BOONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN BOONE, employees, financial statistics.