Bok (Den)

Contactgegevens Bok (Den): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bok (Den): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bok (Den)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 153; 9340; Lede (Oordegem), België

Telefoon (phone): 09 369 16 83 (+32-09 369 16 83) 09 369 16 83 (+32-09 369 16 83)

Fax (fax): +32 (11) 814-56-45 +32 (11) 814-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bok (Den): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bok (Den)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bok (Den)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bok (Den), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bok (Den). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bok (Den), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bok (Den). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bok (Den)
Products information Bok (Den)

BTW identificatienummer (tax): BE07393493652
Ondernemingsnummer: 1028839111
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bok (Den) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bok (Den)
(Get full report from official database of BE for Bok (Den))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bok (Den)
Addition kinds of activities for Bok (Den)

864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
51929903. Kranten | Newspapers
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij Bok (Den): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bok (Den): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bok (Den). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bok (Den). Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van Bok (Den) in sociale netwerken
Look for responds of Bok (Den) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bok (Den). Laat een reactie achter voor Bok (Den). Bok (Den) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bok (Den). Leave a respond for Bok (Den). Bok (Den) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bok (Den) op de google maps. Adres en contacten Bok (Den)
Location of Bok (Den) on the google maps. Address and contacts of Bok (Den)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bok (Den) Bok (Den): FORNUIS TECHNICS NV | LAURA ASHLEY | CRةDIT GةNةRAL | CABIAUX PIERRE-YVES | LUTGARDE VERBIEST

Other related companies as Bok (Den): FORNUIS TECHNICS NV | LAURA ASHLEY | CRةDIT GةNةRAL | CABIAUX PIERRE-YVES | LUTGARDE VERBIEST

Bok (Den) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bok (Den), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07393493652. Het bedrijf Bok (Den) bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 153; 9340; Lede (Oordegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Bok (Den) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bok (Den) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bok (Den) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bok (Den), openstaande posities, locatie van Bok (Den) op de kaart.

Bok (Den) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bok (Den), company assigned to the tax number BE07393493652. The company Bok (Den) is located at the address: Grote Steenweg 153; 9340; Lede (Oordegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Bok (Den) were not found.
The main activity of Bok (Den) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bok (Den) is not available. You also can look at reviews of Bok (Den), open positions, location of Bok (Den) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bok (Den), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bok (Den), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bok (Den), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bok (Den), employees, financial statistics.