BUREAU G.G. NACHTERGAELE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BUREAU G.G. NACHTERGAELE
Private companiesHealth Services • BUREAU G.G. NACHTERGAELE

Contactgegevens BUREAU G.G. NACHTERGAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU G.G. NACHTERGAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU G.G. NACHTERGAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE MERODELEI 24B6; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32309803 32309803

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU G.G. NACHTERGAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU G.G. NACHTERGAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU G.G. NACHTERGAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU G.G. NACHTERGAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU G.G. NACHTERGAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU G.G. NACHTERGAELE
Products information BUREAU G.G. NACHTERGAELE

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU G.G. NACHTERGAELE
(Get full report from official database of BE for BUREAU G.G. NACHTERGAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU G.G. NACHTERGAELE
Addition kinds of activities for BUREAU G.G. NACHTERGAELE

01390104. Hooi boerderij | Hay farm
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
56320100. Bontkleding | Fur apparel
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization

Werken bij BUREAU G.G. NACHTERGAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU G.G. NACHTERGAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van BUREAU G.G. NACHTERGAELE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU G.G. NACHTERGAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Laat een reactie achter voor BUREAU G.G. NACHTERGAELE. BUREAU G.G. NACHTERGAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU G.G. NACHTERGAELE. Leave a respond for BUREAU G.G. NACHTERGAELE. BUREAU G.G. NACHTERGAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU G.G. NACHTERGAELE op de google maps. Adres en contacten BUREAU G.G. NACHTERGAELE
Location of BUREAU G.G. NACHTERGAELE on the google maps. Address and contacts of BUREAU G.G. NACHTERGAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU G.G. NACHTERGAELE BUREAU G.G. NACHTERGAELE: FLBRUGGEMAN NV | LEONIDAS | GEMEENTEBESTUUR | Simikos Voetbalklub | Dirk

Other related companies as BUREAU G.G. NACHTERGAELE: FLBRUGGEMAN NV | LEONIDAS | GEMEENTEBESTUUR | Simikos Voetbalklub | Dirk

BUREAU G.G. NACHTERGAELE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU G.G. NACHTERGAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf BUREAU G.G. NACHTERGAELE bevindt zich op het adres: DE MERODELEI 24B6; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles..
De hoofdactiviteit van BUREAU G.G. NACHTERGAELE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU G.G. NACHTERGAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU G.G. NACHTERGAELE, openstaande posities, locatie van BUREAU G.G. NACHTERGAELE op de kaart.

BUREAU G.G. NACHTERGAELE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU G.G. NACHTERGAELE, company assigned to the tax number BE09786865234. The company BUREAU G.G. NACHTERGAELE is located at the address: DE MERODELEI 24B6; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assureurs: Experts dommages automobiles..
The main activity of BUREAU G.G. NACHTERGAELE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU G.G. NACHTERGAELE is not available. You also can look at reviews of BUREAU G.G. NACHTERGAELE, open positions, location of BUREAU G.G. NACHTERGAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU G.G. NACHTERGAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU G.G. NACHTERGAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU G.G. NACHTERGAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU G.G. NACHTERGAELE, employees, financial statistics.