Simikos Voetbalklub

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Simikos Voetbalklub
Private companiesHealth Services • Simikos Voetbalklub

Contactgegevens Simikos Voetbalklub: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Simikos Voetbalklub: address, phone, fax, email, website, opening hours

Simikos Voetbalklub

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eksterdreef; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 658 18 08 (+32-03 658 18 08) 03 658 18 08 (+32-03 658 18 08)

Fax (fax): +32 (9) 617-12-90 +32 (9) 617-12-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Simikos Voetbalklub: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Simikos Voetbalklub"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Simikos Voetbalklub"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Simikos Voetbalklub, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Simikos Voetbalklub. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Simikos Voetbalklub, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Simikos Voetbalklub. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Simikos Voetbalklub
Products information Simikos Voetbalklub

BTW identificatienummer (tax): BE01095031738
Ondernemingsnummer: 6415435791
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Simikos Voetbalklub zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Simikos Voetbalklub
(Get full report from official database of BE for Simikos Voetbalklub)

Aanvulling soorten activiteiten voor Simikos Voetbalklub
Addition kinds of activities for Simikos Voetbalklub

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
513705. Kinderartikelen | Children's goods
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors

Werken bij Simikos Voetbalklub: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Simikos Voetbalklub: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Simikos Voetbalklub. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Simikos Voetbalklub. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van Simikos Voetbalklub in sociale netwerken
Look for responds of Simikos Voetbalklub in social networks

Lees alle opmerkingen voor Simikos Voetbalklub. Laat een reactie achter voor Simikos Voetbalklub. Simikos Voetbalklub bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Simikos Voetbalklub. Leave a respond for Simikos Voetbalklub. Simikos Voetbalklub on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Simikos Voetbalklub op de google maps. Adres en contacten Simikos Voetbalklub
Location of Simikos Voetbalklub on the google maps. Address and contacts of Simikos Voetbalklub

Andere gerelateerde bedrijven als come Simikos Voetbalklub Simikos Voetbalklub: Franco Cruysberghs | Van Steen H | PLANTENTUIN | De Win A | LA POSTE

Other related companies as Simikos Voetbalklub: Franco Cruysberghs | Van Steen H | PLANTENTUIN | De Win A | LA POSTE

Simikos Voetbalklub is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Simikos Voetbalklub, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01095031738. Het bedrijf Simikos Voetbalklub bevindt zich op het adres: Eksterdreef; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Simikos Voetbalklub zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Simikos Voetbalklub is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Simikos Voetbalklub is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Simikos Voetbalklub, openstaande posities, locatie van Simikos Voetbalklub op de kaart.

Simikos Voetbalklub is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Simikos Voetbalklub, company assigned to the tax number BE01095031738. The company Simikos Voetbalklub is located at the address: Eksterdreef; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Simikos Voetbalklub were not found.
The main activity of Simikos Voetbalklub is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Simikos Voetbalklub is not available. You also can look at reviews of Simikos Voetbalklub, open positions, location of Simikos Voetbalklub on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Simikos Voetbalklub, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Simikos Voetbalklub, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Simikos Voetbalklub, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Simikos Voetbalklub, employees, financial statistics.