Van Steen H

Contactgegevens Van Steen H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Steen H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Steen H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 234 97 39; 03 384 16 47 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47) 03 234 97 39; 03 384 16 47 (+32-03 234 97 39; 03 384 16 47)

Fax (fax): 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47) 03 384 16 47 (+32-03 384 16 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Steen H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Steen H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Steen H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Steen H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Steen H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Steen H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Steen H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Steen H
Products information Van Steen H

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Steen H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Steen H
(Get full report from official database of BE for Van Steen H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Steen H
Addition kinds of activities for Van Steen H

362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
72319901. Kappers | Hairdressers
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij Van Steen H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Steen H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Steen H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Steen H. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

 • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

 • student horeca - keuken (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Studentenjob

  Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Technisch Tekenaar (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • flexijob afwasser (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Van Steen H in sociale netwerken
Look for responds of Van Steen H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Steen H. Laat een reactie achter voor Van Steen H. Van Steen H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Steen H. Leave a respond for Van Steen H. Van Steen H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Steen H op de google maps. Adres en contacten Van Steen H
Location of Van Steen H on the google maps. Address and contacts of Van Steen H

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Steen H Van Steen H: FA. WILLEMS & ZOON | RENMANS | GATHY EDGARD & RENE | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | TOP CAMERA FOTO LUC VAN DE VIJVER

Other related companies as Van Steen H: FA. WILLEMS & ZOON | RENMANS | GATHY EDGARD & RENE | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | TOP CAMERA FOTO LUC VAN DE VIJVER

Van Steen H is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Steen H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf Van Steen H bevindt zich op het adres: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Steen H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Steen H is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Steen H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Steen H, openstaande posities, locatie van Van Steen H op de kaart.

Van Steen H is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Steen H, company assigned to the tax number BE07376739501. The company Van Steen H is located at the address: Kantonbaan 3; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Steen H were not found.
The main activity of Van Steen H is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Steen H is not available. You also can look at reviews of Van Steen H, open positions, location of Van Steen H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Steen H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Steen H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Steen H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Steen H, employees, financial statistics.