GEMEENTEBESTUUR

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GEMEENTEBESTUUR
Private companiesHealth Services • GEMEENTEBESTUUR

Contactgegevens GEMEENTEBESTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTEBESTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTEBESTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 1; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14377652 (+32-14377652) 14377652 (+32-14377652)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTEBESTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTEBESTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTEBESTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTEBESTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTEBESTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTEBESTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTEBESTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTEBESTUUR
Products information GEMEENTEBESTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Conseil Communal.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTEBESTUUR
(Get full report from official database of BE for GEMEENTEBESTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTEBESTUUR
Addition kinds of activities for GEMEENTEBESTUUR

14990501. Pyrophylliet mijnbouw | Pyrophyllite mining
15419904. Graan lift constructie | Grain elevator construction
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
23610102. Shirts: meisjes, kinderen en zuigelingen | Shirts: girls', children's, and infants'
25110505. Secretarissen, huishouden: hout | Secretaries, household: wood
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
36459903. Bureau lampen | Desk lamps

Werken bij GEMEENTEBESTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTEBESTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTEBESTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTEBESTUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van GEMEENTEBESTUUR in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTEBESTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTEBESTUUR. Laat een reactie achter voor GEMEENTEBESTUUR. GEMEENTEBESTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTEBESTUUR. Leave a respond for GEMEENTEBESTUUR. GEMEENTEBESTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTEBESTUUR op de google maps. Adres en contacten GEMEENTEBESTUUR
Location of GEMEENTEBESTUUR on the google maps. Address and contacts of GEMEENTEBESTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTEBESTUUR GEMEENTEBESTUUR: FLG.D.L. NV | ALL-GAS | MARIJKE BROEKAERT | HAIR STUDIO | De Zeven Schaken BVBA

Other related companies as GEMEENTEBESTUUR: FLG.D.L. NV | ALL-GAS | MARIJKE BROEKAERT | HAIR STUDIO | De Zeven Schaken BVBA

GEMEENTEBESTUUR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTEBESTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf GEMEENTEBESTUUR bevindt zich op het adres: MARKT 1; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Conseil Communal..
De hoofdactiviteit van GEMEENTEBESTUUR is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTEBESTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTEBESTUUR, openstaande posities, locatie van GEMEENTEBESTUUR op de kaart.

GEMEENTEBESTUUR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTEBESTUUR, company assigned to the tax number BE01956909179. The company GEMEENTEBESTUUR is located at the address: MARKT 1; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services publics. List of products are Services: Conseil Communal..
The main activity of GEMEENTEBESTUUR is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTEBESTUUR is not available. You also can look at reviews of GEMEENTEBESTUUR, open positions, location of GEMEENTEBESTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTEBESTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTEBESTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTEBESTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTEBESTUUR, employees, financial statistics.