Xenics NV

Contactgegevens Xenics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Xenics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Xenics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapeldreef 75; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 38 99 00 (+32-016 38 99 00) 016 38 99 00 (+32-016 38 99 00)

Fax (fax): 016 38 99 01 (+32-016 38 99 01) 016 38 99 01 (+32-016 38 99 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Xenics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Xenics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Xenics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Xenics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Xenics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Xenics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Xenics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Xenics NV
Products information Xenics NV

BTW identificatienummer (tax): BE08031250000
Ondernemingsnummer: 2864105224
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Xenics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Xenics NV
(Get full report from official database of BE for Xenics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Xenics NV
Addition kinds of activities for Xenics NV

343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
36940207. Vonkproppen, voor verbrandingsmotoren | Spark plugs, for internal combustion engines
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers
67999903. Belastingverzekeringen: vasthouden, kopen en verkopen | Tax liens: holding, buying and selling
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij Xenics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Xenics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Xenics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Xenics NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

 • Polyvalent technieker M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

 • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

 • Sanitair Installateur (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

 • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

 • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: MAARTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

 • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Flexijob

  wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Xenics NV in sociale netwerken
Look for responds of Xenics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Xenics NV. Laat een reactie achter voor Xenics NV. Xenics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Xenics NV. Leave a respond for Xenics NV. Xenics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Xenics NV op de google maps. Adres en contacten Xenics NV
Location of Xenics NV on the google maps. Address and contacts of Xenics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Xenics NV Xenics NV: Heltra Bouwwerken BVBA | FE. AU COEUR DU BOIS | RENIER-DEFORCHE | D. DECALUWE | E.R.E.F. D?COR

Other related companies as Xenics NV: Heltra Bouwwerken BVBA | FE. AU COEUR DU BOIS | RENIER-DEFORCHE | D. DECALUWE | E.R.E.F. D?COR

Xenics NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Xenics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031250000. Het bedrijf Xenics NV bevindt zich op het adres: Kapeldreef 75; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronics - Components. Producten gemaakt in Xenics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Xenics NV is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Xenics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Xenics NV, openstaande posities, locatie van Xenics NV op de kaart.

Xenics NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Xenics NV, company assigned to the tax number BE08031250000. The company Xenics NV is located at the address: Kapeldreef 75; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronics - Components. Products created in Xenics NV were not found.
The main activity of Xenics NV is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Xenics NV is not available. You also can look at reviews of Xenics NV, open positions, location of Xenics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Xenics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Xenics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Xenics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Xenics NV, employees, financial statistics.