FE. AU COEUR DU BOIS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FE. AU COEUR DU BOIS
Private companiesOil and Gas Extraction • FE. AU COEUR DU BOIS

Contactgegevens FE. AU COEUR DU BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. AU COEUR DU BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. AU COEUR DU BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS BOLL? 8; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61535367 (+32-61535367) 61535367 (+32-61535367)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. AU COEUR DU BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. AU COEUR DU BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. AU COEUR DU BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. AU COEUR DU BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. AU COEUR DU BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. AU COEUR DU BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. AU COEUR DU BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. AU COEUR DU BOIS
Products information FE. AU COEUR DU BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Parquet.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. AU COEUR DU BOIS
(Get full report from official database of BE for FE. AU COEUR DU BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. AU COEUR DU BOIS
Addition kinds of activities for FE. AU COEUR DU BOIS

2741. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
278202. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
35759901. teletypewriters | Teletypewriters
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
70339901. campings | Campgrounds

Werken bij FE. AU COEUR DU BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. AU COEUR DU BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. AU COEUR DU BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. AU COEUR DU BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van FE. AU COEUR DU BOIS in sociale netwerken
Look for responds of FE. AU COEUR DU BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. AU COEUR DU BOIS. Laat een reactie achter voor FE. AU COEUR DU BOIS. FE. AU COEUR DU BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. AU COEUR DU BOIS. Leave a respond for FE. AU COEUR DU BOIS. FE. AU COEUR DU BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. AU COEUR DU BOIS op de google maps. Adres en contacten FE. AU COEUR DU BOIS
Location of FE. AU COEUR DU BOIS on the google maps. Address and contacts of FE. AU COEUR DU BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. AU COEUR DU BOIS FE. AU COEUR DU BOIS: PHILIPPE BALLEGEER | KARL MAUSEN | Rebeco NV | VERDONCK | Lejeune Laurent

Other related companies as FE. AU COEUR DU BOIS: PHILIPPE BALLEGEER | KARL MAUSEN | Rebeco NV | VERDONCK | Lejeune Laurent

FE. AU COEUR DU BOIS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. AU COEUR DU BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf FE. AU COEUR DU BOIS bevindt zich op het adres: RUE BOIS BOLL? 8; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Parquet..
De hoofdactiviteit van FE. AU COEUR DU BOIS is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. AU COEUR DU BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. AU COEUR DU BOIS, openstaande posities, locatie van FE. AU COEUR DU BOIS op de kaart.

FE. AU COEUR DU BOIS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. AU COEUR DU BOIS, company assigned to the tax number BE02168395996. The company FE. AU COEUR DU BOIS is located at the address: RUE BOIS BOLL? 8; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Parquet..
The main activity of FE. AU COEUR DU BOIS is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. AU COEUR DU BOIS is not available. You also can look at reviews of FE. AU COEUR DU BOIS, open positions, location of FE. AU COEUR DU BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. AU COEUR DU BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. AU COEUR DU BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. AU COEUR DU BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. AU COEUR DU BOIS, employees, financial statistics.