Heltra Bouwwerken BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Heltra Bouwwerken BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • Heltra Bouwwerken BVBA

Contactgegevens Heltra Bouwwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heltra Bouwwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heltra Bouwwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlei 18 2650 Edegem, België

Telefoon (phone): +32 (2) 234-65-27 +32 (2) 234-65-27

Fax (fax): +32 (55) 600-55-14 +32 (55) 600-55-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heltra Bouwwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heltra Bouwwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heltra Bouwwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heltra Bouwwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heltra Bouwwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heltra Bouwwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heltra Bouwwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heltra Bouwwerken BVBA
Products information Heltra Bouwwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07106750488
Ondernemingsnummer: 1599029541
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Heltra Bouwwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heltra Bouwwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Heltra Bouwwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heltra Bouwwerken BVBA
Addition kinds of activities for Heltra Bouwwerken BVBA

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
16290300. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
30691600. Rubberband | Rubber tape
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'

Werken bij Heltra Bouwwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heltra Bouwwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heltra Bouwwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heltra Bouwwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

Zoek naar antwoorden van Heltra Bouwwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Heltra Bouwwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heltra Bouwwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Heltra Bouwwerken BVBA. Heltra Bouwwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heltra Bouwwerken BVBA. Leave a respond for Heltra Bouwwerken BVBA. Heltra Bouwwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heltra Bouwwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Heltra Bouwwerken BVBA
Location of Heltra Bouwwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Heltra Bouwwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Heltra Bouwwerken BVBA Heltra Bouwwerken BVBA: COIF NEW STYLE | PAULUS E & ZONEN | PAUL NIJSTHOVEN | Maes Metaal NV | MARCEL GHIJSENS

Other related companies as Heltra Bouwwerken BVBA: COIF NEW STYLE | PAULUS E & ZONEN | PAUL NIJSTHOVEN | Maes Metaal NV | MARCEL GHIJSENS

Heltra Bouwwerken BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heltra Bouwwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07106750488. Het bedrijf Heltra Bouwwerken BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albertlei 18 2650 Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Heltra Bouwwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heltra Bouwwerken BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heltra Bouwwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heltra Bouwwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Heltra Bouwwerken BVBA op de kaart.

Heltra Bouwwerken BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heltra Bouwwerken BVBA, company assigned to the tax number BE07106750488. The company Heltra Bouwwerken BVBA is located at the address: Koning Albertlei 18 2650 Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Heltra Bouwwerken BVBA were not found.
The main activity of Heltra Bouwwerken BVBA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Heltra Bouwwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Heltra Bouwwerken BVBA, open positions, location of Heltra Bouwwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heltra Bouwwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heltra Bouwwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heltra Bouwwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heltra Bouwwerken BVBA, employees, financial statistics.