BUBAO SPERMALIE KI

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BUBAO SPERMALIE KI
Private companiesReal Estate • BUBAO SPERMALIE KI

Contactgegevens BUBAO SPERMALIE KI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO SPERMALIE KI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO SPERMALIE KI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNAGGAARDSTRAAT 9; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50343557 (+32-50343557) 50343557 (+32-50343557)

Fax (fax): +32 (15) 180-48-40 +32 (15) 180-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO SPERMALIE KI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO SPERMALIE KI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO SPERMALIE KI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO SPERMALIE KI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO SPERMALIE KI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO SPERMALIE KI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO SPERMALIE KI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO SPERMALIE KI
Products information BUBAO SPERMALIE KI

BTW identificatienummer (tax): BE09381195068
Ondernemingsnummer: 9903869628
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO SPERMALIE KI
(Get full report from official database of BE for BUBAO SPERMALIE KI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO SPERMALIE KI
Addition kinds of activities for BUBAO SPERMALIE KI

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
28690400. brandstoffen | Fuels
33560200. Edele metalen | Precious metals
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
36990501. Elektrische heksladers | Electric fence chargers
38210000. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair

Werken bij BUBAO SPERMALIE KI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO SPERMALIE KI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO SPERMALIE KI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO SPERMALIE KI. Looking for open vacancies in other companies

 • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

 • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

 • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BUBAO SPERMALIE KI in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO SPERMALIE KI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO SPERMALIE KI. Laat een reactie achter voor BUBAO SPERMALIE KI. BUBAO SPERMALIE KI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO SPERMALIE KI. Leave a respond for BUBAO SPERMALIE KI. BUBAO SPERMALIE KI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO SPERMALIE KI op de google maps. Adres en contacten BUBAO SPERMALIE KI
Location of BUBAO SPERMALIE KI on the google maps. Address and contacts of BUBAO SPERMALIE KI

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO SPERMALIE KI BUBAO SPERMALIE KI: BELGIUM PETROLEUM COMPANY | CHIROJONGENS HINGENE | VANACHTER RECYCLAGE | De Lust D | SALAD BAR

Other related companies as BUBAO SPERMALIE KI: BELGIUM PETROLEUM COMPANY | CHIROJONGENS HINGENE | VANACHTER RECYCLAGE | De Lust D | SALAD BAR

BUBAO SPERMALIE KI is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO SPERMALIE KI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09381195068. Het bedrijf BUBAO SPERMALIE KI bevindt zich op het adres: SNAGGAARDSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van BUBAO SPERMALIE KI is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO SPERMALIE KI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO SPERMALIE KI, openstaande posities, locatie van BUBAO SPERMALIE KI op de kaart.

BUBAO SPERMALIE KI is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO SPERMALIE KI, company assigned to the tax number BE09381195068. The company BUBAO SPERMALIE KI is located at the address: SNAGGAARDSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of BUBAO SPERMALIE KI is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO SPERMALIE KI is not available. You also can look at reviews of BUBAO SPERMALIE KI, open positions, location of BUBAO SPERMALIE KI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO SPERMALIE KI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO SPERMALIE KI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO SPERMALIE KI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO SPERMALIE KI, employees, financial statistics.