BELGIUM PETROLEUM COMPANY

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BELGIUM PETROLEUM COMPANY
Private companiesReal Estate • BELGIUM PETROLEUM COMPANY

Contactgegevens BELGIUM PETROLEUM COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM PETROLEUM COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM PETROLEUM COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AU ROND CHتNE 49; 4053; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43612051 (+32-43612051) 43612051 (+32-43612051)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM PETROLEUM COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM PETROLEUM COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM PETROLEUM COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM PETROLEUM COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM PETROLEUM COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM PETROLEUM COMPANY
Products information BELGIUM PETROLEUM COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BELGIUM PETROLEUM COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM PETROLEUM COMPANY
(Get full report from official database of BE for BELGIUM PETROLEUM COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM PETROLEUM COMPANY
Addition kinds of activities for BELGIUM PETROLEUM COMPANY

097102. Jachtdiensten | Hunting services
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
50510300. Koperproducten | Copper products
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij BELGIUM PETROLEUM COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM PETROLEUM COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van BELGIUM PETROLEUM COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM PETROLEUM COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Laat een reactie achter voor BELGIUM PETROLEUM COMPANY. BELGIUM PETROLEUM COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM PETROLEUM COMPANY. Leave a respond for BELGIUM PETROLEUM COMPANY. BELGIUM PETROLEUM COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM PETROLEUM COMPANY op de google maps. Adres en contacten BELGIUM PETROLEUM COMPANY
Location of BELGIUM PETROLEUM COMPANY on the google maps. Address and contacts of BELGIUM PETROLEUM COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM PETROLEUM COMPANY BELGIUM PETROLEUM COMPANY: KURT LOBELLE | ROGER COUDEVILLE | BUREAU DEWANDEL | VDV ASSUR | JOHNNY PUT

Other related companies as BELGIUM PETROLEUM COMPANY: KURT LOBELLE | ROGER COUDEVILLE | BUREAU DEWANDEL | VDV ASSUR | JOHNNY PUT

BELGIUM PETROLEUM COMPANY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM PETROLEUM COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf BELGIUM PETROLEUM COMPANY bevindt zich op het adres: AU ROND CHتNE 49; 4053; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in BELGIUM PETROLEUM COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM PETROLEUM COMPANY is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM PETROLEUM COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM PETROLEUM COMPANY, openstaande posities, locatie van BELGIUM PETROLEUM COMPANY op de kaart.

BELGIUM PETROLEUM COMPANY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIUM PETROLEUM COMPANY, company assigned to the tax number BE02007446289. The company BELGIUM PETROLEUM COMPANY is located at the address: AU ROND CHتNE 49; 4053; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in BELGIUM PETROLEUM COMPANY were not found.
The main activity of BELGIUM PETROLEUM COMPANY is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM PETROLEUM COMPANY is not available. You also can look at reviews of BELGIUM PETROLEUM COMPANY, open positions, location of BELGIUM PETROLEUM COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM PETROLEUM COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM PETROLEUM COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM PETROLEUM COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM PETROLEUM COMPANY, employees, financial statistics.