VANACHTER RECYCLAGE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VANACHTER RECYCLAGE
Private companiesReal Estate • VANACHTER RECYCLAGE

Contactgegevens VANACHTER RECYCLAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANACHTER RECYCLAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANACHTER RECYCLAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSTRAAT 2; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38883999 (+32-38883999) 38883999 (+32-38883999)

Fax (fax): +32 (10) 357-15-74 +32 (10) 357-15-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANACHTER RECYCLAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANACHTER RECYCLAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANACHTER RECYCLAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANACHTER RECYCLAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANACHTER RECYCLAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANACHTER RECYCLAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANACHTER RECYCLAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANACHTER RECYCLAGE
Products information VANACHTER RECYCLAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09874206542
Ondernemingsnummer: 1268341064
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VANACHTER RECYCLAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANACHTER RECYCLAGE
(Get full report from official database of BE for VANACHTER RECYCLAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANACHTER RECYCLAGE
Addition kinds of activities for VANACHTER RECYCLAGE

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies

Werken bij VANACHTER RECYCLAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANACHTER RECYCLAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANACHTER RECYCLAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANACHTER RECYCLAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van VANACHTER RECYCLAGE in sociale netwerken
Look for responds of VANACHTER RECYCLAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANACHTER RECYCLAGE. Laat een reactie achter voor VANACHTER RECYCLAGE. VANACHTER RECYCLAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANACHTER RECYCLAGE. Leave a respond for VANACHTER RECYCLAGE. VANACHTER RECYCLAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANACHTER RECYCLAGE op de google maps. Adres en contacten VANACHTER RECYCLAGE
Location of VANACHTER RECYCLAGE on the google maps. Address and contacts of VANACHTER RECYCLAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANACHTER RECYCLAGE VANACHTER RECYCLAGE: Tennisclub De Zwaluw | ISOPTON | LA CLEF DES CHAMPS-ROSOUX | RAPHAEL DEHERTOGH | MY WAY SA

Other related companies as VANACHTER RECYCLAGE: Tennisclub De Zwaluw | ISOPTON | LA CLEF DES CHAMPS-ROSOUX | RAPHAEL DEHERTOGH | MY WAY SA

VANACHTER RECYCLAGE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANACHTER RECYCLAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09874206542. Het bedrijf VANACHTER RECYCLAGE bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSTRAAT 2; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in VANACHTER RECYCLAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANACHTER RECYCLAGE is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANACHTER RECYCLAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANACHTER RECYCLAGE, openstaande posities, locatie van VANACHTER RECYCLAGE op de kaart.

VANACHTER RECYCLAGE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANACHTER RECYCLAGE, company assigned to the tax number BE09874206542. The company VANACHTER RECYCLAGE is located at the address: NIJVERHEIDSTRAAT 2; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in VANACHTER RECYCLAGE were not found.
The main activity of VANACHTER RECYCLAGE is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANACHTER RECYCLAGE is not available. You also can look at reviews of VANACHTER RECYCLAGE, open positions, location of VANACHTER RECYCLAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANACHTER RECYCLAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANACHTER RECYCLAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANACHTER RECYCLAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANACHTER RECYCLAGE, employees, financial statistics.