WILLY VERLEDENS

Contactgegevens WILLY VERLEDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VERLEDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VERLEDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DADIZELEHOEKSTRAAT 13; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56500592 (+32-56500592) 56500592 (+32-56500592)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VERLEDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VERLEDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VERLEDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VERLEDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VERLEDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VERLEDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VERLEDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VERLEDENS
Products information WILLY VERLEDENS

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VERLEDENS
(Get full report from official database of BE for WILLY VERLEDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VERLEDENS
Addition kinds of activities for WILLY VERLEDENS

373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate

Werken bij WILLY VERLEDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VERLEDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VERLEDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VERLEDENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van WILLY VERLEDENS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VERLEDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VERLEDENS. Laat een reactie achter voor WILLY VERLEDENS. WILLY VERLEDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VERLEDENS. Leave a respond for WILLY VERLEDENS. WILLY VERLEDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VERLEDENS op de google maps. Adres en contacten WILLY VERLEDENS
Location of WILLY VERLEDENS on the google maps. Address and contacts of WILLY VERLEDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VERLEDENS WILLY VERLEDENS: Accounting Consulting & Services | HOTEL LE BARON | NICOLAAS GODERMANS | MARKLIN-NYSSEN JOUETS | PHARMACIE HENIN

Other related companies as WILLY VERLEDENS: Accounting Consulting & Services | HOTEL LE BARON | NICOLAAS GODERMANS | MARKLIN-NYSSEN JOUETS | PHARMACIE HENIN

WILLY VERLEDENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VERLEDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf WILLY VERLEDENS bevindt zich op het adres: DADIZELEHOEKSTRAAT 13; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van WILLY VERLEDENS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VERLEDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VERLEDENS, openstaande posities, locatie van WILLY VERLEDENS op de kaart.

WILLY VERLEDENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VERLEDENS, company assigned to the tax number BE07914520263. The company WILLY VERLEDENS is located at the address: DADIZELEHOEKSTRAAT 13; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of WILLY VERLEDENS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VERLEDENS is not available. You also can look at reviews of WILLY VERLEDENS, open positions, location of WILLY VERLEDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VERLEDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VERLEDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VERLEDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VERLEDENS, employees, financial statistics.