MARKLIN-NYSSEN JOUETS

Contactgegevens MARKLIN-NYSSEN JOUETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARKLIN-NYSSEN JOUETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARKLIN-NYSSEN JOUETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 38; 4032; Li猫ge 1 (Ch锚n茅e), België

Telefoon (phone): 04 365 10 91 (+32-04 365 10 91) 04 365 10 91 (+32-04 365 10 91)

Fax (fax): 04 365 10 91 (+32-04 365 10 91) 04 365 10 91 (+32-04 365 10 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARKLIN-NYSSEN JOUETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARKLIN-NYSSEN JOUETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARKLIN-NYSSEN JOUETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARKLIN-NYSSEN JOUETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARKLIN-NYSSEN JOUETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARKLIN-NYSSEN JOUETS
Products information MARKLIN-NYSSEN JOUETS

BTW identificatienummer (tax): BE02327697753
Ondernemingsnummer: 2102203369
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MARKLIN-NYSSEN JOUETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Model manufacturers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARKLIN-NYSSEN JOUETS
(Get full report from official database of BE for MARKLIN-NYSSEN JOUETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARKLIN-NYSSEN JOUETS
Addition kinds of activities for MARKLIN-NYSSEN JOUETS

24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij MARKLIN-NYSSEN JOUETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARKLIN-NYSSEN JOUETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van MARKLIN-NYSSEN JOUETS in sociale netwerken
Look for responds of MARKLIN-NYSSEN JOUETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Laat een reactie achter voor MARKLIN-NYSSEN JOUETS. MARKLIN-NYSSEN JOUETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARKLIN-NYSSEN JOUETS. Leave a respond for MARKLIN-NYSSEN JOUETS. MARKLIN-NYSSEN JOUETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARKLIN-NYSSEN JOUETS op de google maps. Adres en contacten MARKLIN-NYSSEN JOUETS
Location of MARKLIN-NYSSEN JOUETS on the google maps. Address and contacts of MARKLIN-NYSSEN JOUETS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARKLIN-NYSSEN JOUETS MARKLIN-NYSSEN JOUETS: IMMO OFFICE IMMOBILIER | Rocca | Bleret Jean-Bernard | V?RONIQUE GODEERIS | Green Zone

Other related companies as MARKLIN-NYSSEN JOUETS: IMMO OFFICE IMMOBILIER | Rocca | Bleret Jean-Bernard | V?RONIQUE GODEERIS | Green Zone

MARKLIN-NYSSEN JOUETS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARKLIN-NYSSEN JOUETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02327697753. Het bedrijf MARKLIN-NYSSEN JOUETS bevindt zich op het adres: Rue de la Station 38; 4032; Li猫ge 1 (Ch锚n茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Model manufacturers. Producten gemaakt in MARKLIN-NYSSEN JOUETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARKLIN-NYSSEN JOUETS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARKLIN-NYSSEN JOUETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARKLIN-NYSSEN JOUETS, openstaande posities, locatie van MARKLIN-NYSSEN JOUETS op de kaart.

MARKLIN-NYSSEN JOUETS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARKLIN-NYSSEN JOUETS, company assigned to the tax number BE02327697753. The company MARKLIN-NYSSEN JOUETS is located at the address: Rue de la Station 38; 4032; Li猫ge 1 (Ch锚n茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Model manufacturers. Products created in MARKLIN-NYSSEN JOUETS were not found.
The main activity of MARKLIN-NYSSEN JOUETS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARKLIN-NYSSEN JOUETS is not available. You also can look at reviews of MARKLIN-NYSSEN JOUETS, open positions, location of MARKLIN-NYSSEN JOUETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARKLIN-NYSSEN JOUETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARKLIN-NYSSEN JOUETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARKLIN-NYSSEN JOUETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARKLIN-NYSSEN JOUETS, employees, financial statistics.