Rocca

Contactgegevens Rocca: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rocca: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rocca

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Echostraat 21; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 016 58 22 40 (+32-016 58 22 40) 016 58 22 40 (+32-016 58 22 40)

Fax (fax): 016 58 22 40 (+32-016 58 22 40) 016 58 22 40 (+32-016 58 22 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rocca: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rocca"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rocca"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rocca, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rocca. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rocca, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rocca. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rocca
Products information Rocca

BTW identificatienummer (tax): BE03625732421
Ondernemingsnummer: 3969329833
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Rocca zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Debt recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rocca
(Get full report from official database of BE for Rocca)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rocca
Addition kinds of activities for Rocca

356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
495300. Afvalsystemen | Refuse systems
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
63999901. Gezondheidsverzekering voor huisdieren | Health insurance for pets
79299901. Acteur | Actor

Werken bij Rocca: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rocca: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rocca. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rocca. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Rocca in sociale netwerken
Look for responds of Rocca in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rocca. Laat een reactie achter voor Rocca. Rocca bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rocca. Leave a respond for Rocca. Rocca on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rocca op de google maps. Adres en contacten Rocca
Location of Rocca on the google maps. Address and contacts of Rocca

Andere gerelateerde bedrijven als come Rocca Rocca: CECILE BROHEE | Podium Benelux NV | Videoclub Cocoon | URBAIN VANDYCKE | URBAIN DE WAELE

Other related companies as Rocca: CECILE BROHEE | Podium Benelux NV | Videoclub Cocoon | URBAIN VANDYCKE | URBAIN DE WAELE

Rocca is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rocca, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03625732421. Het bedrijf Rocca bevindt zich op het adres: Echostraat 21; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Debt recovery. Producten gemaakt in Rocca zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rocca is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rocca is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rocca, openstaande posities, locatie van Rocca op de kaart.

Rocca is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rocca, company assigned to the tax number BE03625732421. The company Rocca is located at the address: Echostraat 21; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Debt recovery. Products created in Rocca were not found.
The main activity of Rocca is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rocca is not available. You also can look at reviews of Rocca, open positions, location of Rocca on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rocca, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rocca, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rocca, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rocca, employees, financial statistics.