HOTEL LE BARON

Contactgegevens HOTEL LE BARON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL LE BARON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL LE BARON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETIT COO 6; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80684676 (+32-80684676) 80684676 (+32-80684676)

Fax (fax): +32 (53) 400-48-79 +32 (53) 400-48-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL LE BARON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL LE BARON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL LE BARON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL LE BARON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL LE BARON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL LE BARON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL LE BARON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL LE BARON
Products information HOTEL LE BARON

BTW identificatienummer (tax): BE05704895019
Ondernemingsnummer: 7386627197
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: H?TELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL LE BARON
(Get full report from official database of BE for HOTEL LE BARON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL LE BARON
Addition kinds of activities for HOTEL LE BARON

28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
31110502. Voering leer | Lining leather
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
51491101. Meel | Flour

Werken bij HOTEL LE BARON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL LE BARON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL LE BARON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL LE BARON. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van HOTEL LE BARON in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL LE BARON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL LE BARON. Laat een reactie achter voor HOTEL LE BARON. HOTEL LE BARON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL LE BARON. Leave a respond for HOTEL LE BARON. HOTEL LE BARON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL LE BARON op de google maps. Adres en contacten HOTEL LE BARON
Location of HOTEL LE BARON on the google maps. Address and contacts of HOTEL LE BARON

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL LE BARON HOTEL LE BARON: Nowé T | GAMMA | Hulsmans-Vaelen | Dethier A | Main Bleue

Other related companies as HOTEL LE BARON: Nowé T | GAMMA | Hulsmans-Vaelen | Dethier A | Main Bleue

HOTEL LE BARON is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL LE BARON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704895019. Het bedrijf HOTEL LE BARON bevindt zich op het adres: PETIT COO 6; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: H?TELS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van HOTEL LE BARON is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL LE BARON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL LE BARON, openstaande posities, locatie van HOTEL LE BARON op de kaart.

HOTEL LE BARON is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL LE BARON, company assigned to the tax number BE05704895019. The company HOTEL LE BARON is located at the address: PETIT COO 6; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: H?TELS. List of products are Gamme de prix: 37 - 62 Euros.. Type de Cuisine: Fran?aise,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of HOTEL LE BARON is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL LE BARON is not available. You also can look at reviews of HOTEL LE BARON, open positions, location of HOTEL LE BARON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL LE BARON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL LE BARON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL LE BARON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL LE BARON, employees, financial statistics.