VOEDERS LAUWERS

Contactgegevens VOEDERS LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOEDERS LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOEDERS LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUIS 3; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93829090 (+32-93829090) 93829090 (+32-93829090)

Fax (fax): +32 (81) 266-64-33 +32 (81) 266-64-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOEDERS LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOEDERS LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOEDERS LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOEDERS LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOEDERS LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOEDERS LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOEDERS LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOEDERS LAUWERS
Products information VOEDERS LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE04849334716
Ondernemingsnummer: 2467224121
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOEDERS LAUWERS
(Get full report from official database of BE for VOEDERS LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOEDERS LAUWERS
Addition kinds of activities for VOEDERS LAUWERS

20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
35410204. Deburring machines | Deburring machines
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij VOEDERS LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOEDERS LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOEDERS LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOEDERS LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van VOEDERS LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of VOEDERS LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOEDERS LAUWERS. Laat een reactie achter voor VOEDERS LAUWERS. VOEDERS LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOEDERS LAUWERS. Leave a respond for VOEDERS LAUWERS. VOEDERS LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOEDERS LAUWERS op de google maps. Adres en contacten VOEDERS LAUWERS
Location of VOEDERS LAUWERS on the google maps. Address and contacts of VOEDERS LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VOEDERS LAUWERS VOEDERS LAUWERS: Framboise | Jacques | SLAGERIJ JEURIS PITON | Colson | MEUBLES MISE EN SC?NE

Other related companies as VOEDERS LAUWERS: Framboise | Jacques | SLAGERIJ JEURIS PITON | Colson | MEUBLES MISE EN SC?NE

VOEDERS LAUWERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOEDERS LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04849334716. Het bedrijf VOEDERS LAUWERS bevindt zich op het adres: SLUIS 3; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van VOEDERS LAUWERS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOEDERS LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOEDERS LAUWERS, openstaande posities, locatie van VOEDERS LAUWERS op de kaart.

VOEDERS LAUWERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOEDERS LAUWERS, company assigned to the tax number BE04849334716. The company VOEDERS LAUWERS is located at the address: SLUIS 3; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of VOEDERS LAUWERS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOEDERS LAUWERS is not available. You also can look at reviews of VOEDERS LAUWERS, open positions, location of VOEDERS LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOEDERS LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOEDERS LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOEDERS LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOEDERS LAUWERS, employees, financial statistics.