SLAGERIJ JEURIS PITON

Contactgegevens SLAGERIJ JEURIS PITON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ JEURIS PITON: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ JEURIS PITON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOTSTRAAT 11; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312141 (+32-11312141) 11312141 (+32-11312141)

Fax (fax): +32 (2) 419-67-96 +32 (2) 419-67-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ JEURIS PITON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ JEURIS PITON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ JEURIS PITON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ JEURIS PITON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ JEURIS PITON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ JEURIS PITON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ JEURIS PITON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ JEURIS PITON
Products information SLAGERIJ JEURIS PITON

BTW identificatienummer (tax): BE04678222656
Ondernemingsnummer: 5083343505
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SLAGERIJ JEURIS PITON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ JEURIS PITON
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ JEURIS PITON)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ JEURIS PITON
Addition kinds of activities for SLAGERIJ JEURIS PITON

20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
32720801. Grave markers, beton | Grave markers, concrete
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment

Werken bij SLAGERIJ JEURIS PITON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ JEURIS PITON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ JEURIS PITON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ JEURIS PITON. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ JEURIS PITON in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ JEURIS PITON in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ JEURIS PITON. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ JEURIS PITON. SLAGERIJ JEURIS PITON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ JEURIS PITON. Leave a respond for SLAGERIJ JEURIS PITON. SLAGERIJ JEURIS PITON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ JEURIS PITON op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ JEURIS PITON
Location of SLAGERIJ JEURIS PITON on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ JEURIS PITON

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ JEURIS PITON SLAGERIJ JEURIS PITON: STEFAAN DELBEKE | SIX EQUIPMENT | TONY FAURE | Eigen Woon door ons Loon NV | MARC CHARUE

Other related companies as SLAGERIJ JEURIS PITON: STEFAAN DELBEKE | SIX EQUIPMENT | TONY FAURE | Eigen Woon door ons Loon NV | MARC CHARUE

SLAGERIJ JEURIS PITON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ JEURIS PITON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04678222656. Het bedrijf SLAGERIJ JEURIS PITON bevindt zich op het adres: MOTSTRAAT 11; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in SLAGERIJ JEURIS PITON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ JEURIS PITON is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ JEURIS PITON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ JEURIS PITON, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ JEURIS PITON op de kaart.

SLAGERIJ JEURIS PITON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ JEURIS PITON, company assigned to the tax number BE04678222656. The company SLAGERIJ JEURIS PITON is located at the address: MOTSTRAAT 11; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slagers. Products created in SLAGERIJ JEURIS PITON were not found.
The main activity of SLAGERIJ JEURIS PITON is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ JEURIS PITON is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ JEURIS PITON, open positions, location of SLAGERIJ JEURIS PITON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ JEURIS PITON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ JEURIS PITON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ JEURIS PITON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ JEURIS PITON, employees, financial statistics.