Colson

Contactgegevens Colson: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colson: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colson

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 508; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 77 05 70 (+32-089 77 05 70) 089 77 05 70 (+32-089 77 05 70)

Fax (fax): +32 (53) 387-65-25 +32 (53) 387-65-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colson: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colson"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colson"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colson, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colson. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colson, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colson. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colson
Products information Colson

BTW identificatienummer (tax): BE03305206298
Ondernemingsnummer: 2744628906
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Colson zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colson
(Get full report from official database of BE for Colson)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colson
Addition kinds of activities for Colson

364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
28990500. maten | Sizes
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij Colson: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colson: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colson. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colson. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Colson in sociale netwerken
Look for responds of Colson in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colson. Laat een reactie achter voor Colson. Colson bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colson. Leave a respond for Colson. Colson on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colson op de google maps. Adres en contacten Colson
Location of Colson on the google maps. Address and contacts of Colson

Andere gerelateerde bedrijven als come Colson Colson: PIEDBOEUF JEAN | Goethals Vleeswaren | BUR.MEYFROIDT-DECOCK & CO | OCEAN COLOR | DUIKSCHOOL ATLANTIS

Other related companies as Colson: PIEDBOEUF JEAN | Goethals Vleeswaren | BUR.MEYFROIDT-DECOCK & CO | OCEAN COLOR | DUIKSCHOOL ATLANTIS

Colson is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colson, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03305206298. Het bedrijf Colson bevindt zich op het adres: Rijksweg 508; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Colson zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colson is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colson is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colson, openstaande posities, locatie van Colson op de kaart.

Colson is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colson, company assigned to the tax number BE03305206298. The company Colson is located at the address: Rijksweg 508; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Colson were not found.
The main activity of Colson is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Colson is not available. You also can look at reviews of Colson, open positions, location of Colson on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colson, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colson, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colson, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colson, employees, financial statistics.