Goethals Vleeswaren

Contactgegevens Goethals Vleeswaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goethals Vleeswaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goethals Vleeswaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vakekerkweg 59; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 65 79 (+32-050 71 65 79) 050 71 65 79 (+32-050 71 65 79)

Fax (fax): 050 71 65 79 (+32-050 71 65 79) 050 71 65 79 (+32-050 71 65 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goethals Vleeswaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goethals Vleeswaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goethals Vleeswaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goethals Vleeswaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goethals Vleeswaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goethals Vleeswaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goethals Vleeswaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goethals Vleeswaren
Products information Goethals Vleeswaren

BTW identificatienummer (tax): BE04115173339
Ondernemingsnummer: 5168487548
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Goethals Vleeswaren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goethals Vleeswaren
(Get full report from official database of BE for Goethals Vleeswaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goethals Vleeswaren
Addition kinds of activities for Goethals Vleeswaren

751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Goethals Vleeswaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goethals Vleeswaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goethals Vleeswaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goethals Vleeswaren. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van Goethals Vleeswaren in sociale netwerken
Look for responds of Goethals Vleeswaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goethals Vleeswaren. Laat een reactie achter voor Goethals Vleeswaren. Goethals Vleeswaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goethals Vleeswaren. Leave a respond for Goethals Vleeswaren. Goethals Vleeswaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goethals Vleeswaren op de google maps. Adres en contacten Goethals Vleeswaren
Location of Goethals Vleeswaren on the google maps. Address and contacts of Goethals Vleeswaren

Andere gerelateerde bedrijven als come Goethals Vleeswaren Goethals Vleeswaren: D.H.P. CARS | DELOGNE SCIERIE | MOBIL PHONE | P. COOPMAN | Rombouts Coffee

Other related companies as Goethals Vleeswaren: D.H.P. CARS | DELOGNE SCIERIE | MOBIL PHONE | P. COOPMAN | Rombouts Coffee

Goethals Vleeswaren is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goethals Vleeswaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04115173339. Het bedrijf Goethals Vleeswaren bevindt zich op het adres: Vakekerkweg 59; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Goethals Vleeswaren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goethals Vleeswaren is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goethals Vleeswaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goethals Vleeswaren, openstaande posities, locatie van Goethals Vleeswaren op de kaart.

Goethals Vleeswaren is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goethals Vleeswaren, company assigned to the tax number BE04115173339. The company Goethals Vleeswaren is located at the address: Vakekerkweg 59; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Goethals Vleeswaren were not found.
The main activity of Goethals Vleeswaren is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Goethals Vleeswaren is not available. You also can look at reviews of Goethals Vleeswaren, open positions, location of Goethals Vleeswaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goethals Vleeswaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goethals Vleeswaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goethals Vleeswaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goethals Vleeswaren, employees, financial statistics.