MAGDA GEUDENS

Contactgegevens MAGDA GEUDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGDA GEUDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGDA GEUDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 85; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14671609 (+32-14671609) 14671609 (+32-14671609)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGDA GEUDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGDA GEUDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGDA GEUDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGDA GEUDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGDA GEUDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGDA GEUDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGDA GEUDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGDA GEUDENS
Products information MAGDA GEUDENS

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGDA GEUDENS
(Get full report from official database of BE for MAGDA GEUDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGDA GEUDENS
Addition kinds of activities for MAGDA GEUDENS

16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
20529903. Communie wafels | Communion wafers
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
50510204. Gietstukken, ruw: ijzer of staal | Castings, rough: iron or steel
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij MAGDA GEUDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGDA GEUDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGDA GEUDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGDA GEUDENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

 • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

 • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

 • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

  Type: Vaste Job

  De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

 • Accountant A-Y (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

 • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

 • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van MAGDA GEUDENS in sociale netwerken
Look for responds of MAGDA GEUDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGDA GEUDENS. Laat een reactie achter voor MAGDA GEUDENS. MAGDA GEUDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGDA GEUDENS. Leave a respond for MAGDA GEUDENS. MAGDA GEUDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGDA GEUDENS op de google maps. Adres en contacten MAGDA GEUDENS
Location of MAGDA GEUDENS on the google maps. Address and contacts of MAGDA GEUDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGDA GEUDENS MAGDA GEUDENS: Decibels Sonorisation | Evens C | DEMEULDRE ETABLISSEMENT | EDITH POCHET | Alpha Fry Technologies-Rotec

Other related companies as MAGDA GEUDENS: Decibels Sonorisation | Evens C | DEMEULDRE ETABLISSEMENT | EDITH POCHET | Alpha Fry Technologies-Rotec

MAGDA GEUDENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGDA GEUDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf MAGDA GEUDENS bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 85; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MAGDA GEUDENS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGDA GEUDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGDA GEUDENS, openstaande posities, locatie van MAGDA GEUDENS op de kaart.

MAGDA GEUDENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGDA GEUDENS, company assigned to the tax number BE04723541259. The company MAGDA GEUDENS is located at the address: BROEKSTRAAT 85; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MAGDA GEUDENS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGDA GEUDENS is not available. You also can look at reviews of MAGDA GEUDENS, open positions, location of MAGDA GEUDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGDA GEUDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGDA GEUDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGDA GEUDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGDA GEUDENS, employees, financial statistics.