Decibels Sonorisation

Contactgegevens Decibels Sonorisation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decibels Sonorisation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decibels Sonorisation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Garenne 42; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 065 35 26 09; 0475 38 49 95^^065 35 26 09; 0475 38 49 95; 0475 64 36 52 (+32-065 35 26 09; 0475 38 49 95^^065 35 26 09; 0475 38 49 95; 0475 64 36 52) 065 35 26 09; 0475 38 49 95^^065 35 26 09; 0475 38 49 95; 0475 64 36 52 (+32-065 35 26 09; 0475 38 49 95^^065 35 26 09; 0475 38 49 95; 0475 64 36 52)

Fax (fax): 065 35 26 09 (+32-065 35 26 09) 065 35 26 09 (+32-065 35 26 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decibels Sonorisation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decibels Sonorisation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decibels Sonorisation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decibels Sonorisation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decibels Sonorisation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decibels Sonorisation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decibels Sonorisation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decibels Sonorisation
Products information Decibels Sonorisation

BTW identificatienummer (tax): BE08593750000
Ondernemingsnummer: 5676605224
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Disc-jockeys

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decibels Sonorisation
(Get full report from official database of BE for Decibels Sonorisation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decibels Sonorisation
Addition kinds of activities for Decibels Sonorisation

763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies

Werken bij Decibels Sonorisation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decibels Sonorisation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decibels Sonorisation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decibels Sonorisation. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Decibels Sonorisation in sociale netwerken
Look for responds of Decibels Sonorisation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decibels Sonorisation. Laat een reactie achter voor Decibels Sonorisation. Decibels Sonorisation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decibels Sonorisation. Leave a respond for Decibels Sonorisation. Decibels Sonorisation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decibels Sonorisation op de google maps. Adres en contacten Decibels Sonorisation
Location of Decibels Sonorisation on the google maps. Address and contacts of Decibels Sonorisation

Andere gerelateerde bedrijven als come Decibels Sonorisation Decibels Sonorisation: FLFIRST MOTORSPORT SA | COIF STUDIO BOURSE | MAISON DUPUIS | MICHEL DAWAGNE ET FILS | M. VAN BOCKHAVEN

Other related companies as Decibels Sonorisation: FLFIRST MOTORSPORT SA | COIF STUDIO BOURSE | MAISON DUPUIS | MICHEL DAWAGNE ET FILS | M. VAN BOCKHAVEN

Decibels Sonorisation is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decibels Sonorisation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08593750000. Het bedrijf Decibels Sonorisation bevindt zich op het adres: Rue de la Garenne 42; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Disc-jockeys.
De hoofdactiviteit van Decibels Sonorisation is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decibels Sonorisation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decibels Sonorisation, openstaande posities, locatie van Decibels Sonorisation op de kaart.

Decibels Sonorisation is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decibels Sonorisation, company assigned to the tax number BE08593750000. The company Decibels Sonorisation is located at the address: Rue de la Garenne 42; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Disc-jockeys.
The main activity of Decibels Sonorisation is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Decibels Sonorisation is not available. You also can look at reviews of Decibels Sonorisation, open positions, location of Decibels Sonorisation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decibels Sonorisation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decibels Sonorisation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decibels Sonorisation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decibels Sonorisation, employees, financial statistics.