Alpha Fry Technologies-Rotec

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Alpha Fry Technologies-Rotec
Private companiesAgricultural Production - Crops • Alpha Fry Technologies-Rotec

Contactgegevens Alpha Fry Technologies-Rotec: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Fry Technologies-Rotec: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Fry Technologies-Rotec

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veedijk 33; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 44 50 00 (+32-014 44 50 00) 014 44 50 00 (+32-014 44 50 00)

Fax (fax): +32 (11) 829-51-59 +32 (11) 829-51-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Fry Technologies-Rotec: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Fry Technologies-Rotec"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Fry Technologies-Rotec"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Fry Technologies-Rotec, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Fry Technologies-Rotec. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Fry Technologies-Rotec, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Fry Technologies-Rotec. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Fry Technologies-Rotec
Products information Alpha Fry Technologies-Rotec

BTW identificatienummer (tax): BE09945343017
Ondernemingsnummer: 4023437500
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Alpha Fry Technologies-Rotec zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Fry Technologies-Rotec
(Get full report from official database of BE for Alpha Fry Technologies-Rotec)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Fry Technologies-Rotec
Addition kinds of activities for Alpha Fry Technologies-Rotec

291102. Lichte destillaten | Light distillates
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij Alpha Fry Technologies-Rotec: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Fry Technologies-Rotec: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Fry Technologies-Rotec. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Fry Technologies-Rotec. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Alpha Fry Technologies-Rotec in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Fry Technologies-Rotec in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Fry Technologies-Rotec. Laat een reactie achter voor Alpha Fry Technologies-Rotec. Alpha Fry Technologies-Rotec bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Fry Technologies-Rotec. Leave a respond for Alpha Fry Technologies-Rotec. Alpha Fry Technologies-Rotec on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Fry Technologies-Rotec op de google maps. Adres en contacten Alpha Fry Technologies-Rotec
Location of Alpha Fry Technologies-Rotec on the google maps. Address and contacts of Alpha Fry Technologies-Rotec

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Fry Technologies-Rotec Alpha Fry Technologies-Rotec: FLCLAREBOUT POTATOES NV | Frimout G | TEAROOM CLAIRE | Bossiroy I | AESC-EACS

Other related companies as Alpha Fry Technologies-Rotec: FLCLAREBOUT POTATOES NV | Frimout G | TEAROOM CLAIRE | Bossiroy I | AESC-EACS

Alpha Fry Technologies-Rotec is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Fry Technologies-Rotec, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945343017. Het bedrijf Alpha Fry Technologies-Rotec bevindt zich op het adres: Veedijk 33; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electronics - Equipment. Producten gemaakt in Alpha Fry Technologies-Rotec zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha Fry Technologies-Rotec is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Fry Technologies-Rotec is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Fry Technologies-Rotec, openstaande posities, locatie van Alpha Fry Technologies-Rotec op de kaart.

Alpha Fry Technologies-Rotec is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpha Fry Technologies-Rotec, company assigned to the tax number BE09945343017. The company Alpha Fry Technologies-Rotec is located at the address: Veedijk 33; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electronics - Equipment. Products created in Alpha Fry Technologies-Rotec were not found.
The main activity of Alpha Fry Technologies-Rotec is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Fry Technologies-Rotec is not available. You also can look at reviews of Alpha Fry Technologies-Rotec, open positions, location of Alpha Fry Technologies-Rotec on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Fry Technologies-Rotec, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Fry Technologies-Rotec, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Fry Technologies-Rotec, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Fry Technologies-Rotec, employees, financial statistics.