MARCEL KHANES

Contactgegevens MARCEL KHANES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL KHANES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL KHANES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING OVERWINNAARPLEIN 20B3; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27334598 (+32-27334598) 27334598 (+32-27334598)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL KHANES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL KHANES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL KHANES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL KHANES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL KHANES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL KHANES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL KHANES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL KHANES
Products information MARCEL KHANES

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MARCEL KHANES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL KHANES
(Get full report from official database of BE for MARCEL KHANES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL KHANES
Addition kinds of activities for MARCEL KHANES

331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij MARCEL KHANES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL KHANES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL KHANES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL KHANES. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

 • Inpakker/operator M/V (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student schoonmaak (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

 • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected] Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

 • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: VTC

  Type: Werfreserve

  Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van MARCEL KHANES in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL KHANES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL KHANES. Laat een reactie achter voor MARCEL KHANES. MARCEL KHANES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL KHANES. Leave a respond for MARCEL KHANES. MARCEL KHANES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL KHANES op de google maps. Adres en contacten MARCEL KHANES
Location of MARCEL KHANES on the google maps. Address and contacts of MARCEL KHANES

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL KHANES MARCEL KHANES: MAISON ZEGERS | RACING JET BRUXELLES | OPTIEK PAUL DE JAEGER | Eltec System | GEDENKTEKEN FORT VAN BREENDONK

Other related companies as MARCEL KHANES: MAISON ZEGERS | RACING JET BRUXELLES | OPTIEK PAUL DE JAEGER | Eltec System | GEDENKTEKEN FORT VAN BREENDONK

MARCEL KHANES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL KHANES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf MARCEL KHANES bevindt zich op het adres: KONING OVERWINNAARPLEIN 20B3; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARCEL KHANES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL KHANES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL KHANES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL KHANES, openstaande posities, locatie van MARCEL KHANES op de kaart.

MARCEL KHANES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL KHANES, company assigned to the tax number BE07188598632. The company MARCEL KHANES is located at the address: KONING OVERWINNAARPLEIN 20B3; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARCEL KHANES were not found.
The main activity of MARCEL KHANES is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL KHANES is not available. You also can look at reviews of MARCEL KHANES, open positions, location of MARCEL KHANES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL KHANES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL KHANES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL KHANES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL KHANES, employees, financial statistics.