OPTIEK PAUL DE JAEGER

Contactgegevens OPTIEK PAUL DE JAEGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK PAUL DE JAEGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK PAUL DE JAEGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 83; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93772408 (+32-93772408) 93772408 (+32-93772408)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK PAUL DE JAEGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK PAUL DE JAEGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK PAUL DE JAEGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK PAUL DE JAEGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK PAUL DE JAEGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK PAUL DE JAEGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK PAUL DE JAEGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK PAUL DE JAEGER
Products information OPTIEK PAUL DE JAEGER

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Appareils Auditifs.

Product categorie (product category): Opticiens. Articles médicaux and orthopédiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK PAUL DE JAEGER
(Get full report from official database of BE for OPTIEK PAUL DE JAEGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK PAUL DE JAEGER
Addition kinds of activities for OPTIEK PAUL DE JAEGER

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
50649907. Percolators | Percolators
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
51990404. Voelde | Felt
63219901. Beoordelingsverenigingen, ongevallen- en ziektekostenverzekering | Assessment associations, accident and health insurance

Werken bij OPTIEK PAUL DE JAEGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK PAUL DE JAEGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK PAUL DE JAEGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK PAUL DE JAEGER. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK PAUL DE JAEGER in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK PAUL DE JAEGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK PAUL DE JAEGER. Laat een reactie achter voor OPTIEK PAUL DE JAEGER. OPTIEK PAUL DE JAEGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK PAUL DE JAEGER. Leave a respond for OPTIEK PAUL DE JAEGER. OPTIEK PAUL DE JAEGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK PAUL DE JAEGER op de google maps. Adres en contacten OPTIEK PAUL DE JAEGER
Location of OPTIEK PAUL DE JAEGER on the google maps. Address and contacts of OPTIEK PAUL DE JAEGER

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK PAUL DE JAEGER OPTIEK PAUL DE JAEGER: Gansbeke E | COIFFURE OPHةLIE | SYLVAIN DE POTTER | Massart Jean-Benoit | HERMAN VAN HOVE

Other related companies as OPTIEK PAUL DE JAEGER: Gansbeke E | COIFFURE OPHةLIE | SYLVAIN DE POTTER | Massart Jean-Benoit | HERMAN VAN HOVE

OPTIEK PAUL DE JAEGER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK PAUL DE JAEGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf OPTIEK PAUL DE JAEGER bevindt zich op het adres: MARKT 83; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Articles médicaux and orthopédiques. Lijst met producten zijn Produits: Appareils Auditifs..
De hoofdactiviteit van OPTIEK PAUL DE JAEGER is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK PAUL DE JAEGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK PAUL DE JAEGER, openstaande posities, locatie van OPTIEK PAUL DE JAEGER op de kaart.

OPTIEK PAUL DE JAEGER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK PAUL DE JAEGER, company assigned to the tax number BE05947143554. The company OPTIEK PAUL DE JAEGER is located at the address: MARKT 83; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Articles médicaux and orthopédiques. List of products are Produits: Appareils Auditifs..
The main activity of OPTIEK PAUL DE JAEGER is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK PAUL DE JAEGER is not available. You also can look at reviews of OPTIEK PAUL DE JAEGER, open positions, location of OPTIEK PAUL DE JAEGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK PAUL DE JAEGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK PAUL DE JAEGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK PAUL DE JAEGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK PAUL DE JAEGER, employees, financial statistics.