RACING JET BRUXELLES

Contactgegevens RACING JET BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RACING JET BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RACING JET BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE S?VIGN?STRAAT 31; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25209286 (+32-25209286) 25209286 (+32-25209286)

Fax (fax): +32 (61) 496-57-85 +32 (61) 496-57-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RACING JET BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RACING JET BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RACING JET BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RACING JET BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RACING JET BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RACING JET BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RACING JET BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RACING JET BRUXELLES
Products information RACING JET BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE04454376220
Ondernemingsnummer: 6873291015
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in RACING JET BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RACING JET BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for RACING JET BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RACING JET BRUXELLES
Addition kinds of activities for RACING JET BRUXELLES

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
20839901. Gerstemout | Barley malt
24991603. Drijvende dokken, hout | Floating docks, wood
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
38290404. Machines voor vermoeidheidsproeven, industrieel: mechanisch | Fatigue testing machines, industrial: mechanical
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
83610103. Kinderhuis | Children's home

Werken bij RACING JET BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RACING JET BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RACING JET BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RACING JET BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van RACING JET BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of RACING JET BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RACING JET BRUXELLES. Laat een reactie achter voor RACING JET BRUXELLES. RACING JET BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RACING JET BRUXELLES. Leave a respond for RACING JET BRUXELLES. RACING JET BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RACING JET BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten RACING JET BRUXELLES
Location of RACING JET BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of RACING JET BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come RACING JET BRUXELLES RACING JET BRUXELLES: LIMBURGS TEHUIS CV | Delinco NV | Liénard Jean-Claude | Rumelin Contes & L茅gendes | PHILIPPE DE LONGUEVILLE

Other related companies as RACING JET BRUXELLES: LIMBURGS TEHUIS CV | Delinco NV | Liénard Jean-Claude | Rumelin Contes & L茅gendes | PHILIPPE DE LONGUEVILLE

RACING JET BRUXELLES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RACING JET BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454376220. Het bedrijf RACING JET BRUXELLES bevindt zich op het adres: DE S?VIGN?STRAAT 31; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in RACING JET BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RACING JET BRUXELLES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RACING JET BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RACING JET BRUXELLES, openstaande posities, locatie van RACING JET BRUXELLES op de kaart.

RACING JET BRUXELLES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RACING JET BRUXELLES, company assigned to the tax number BE04454376220. The company RACING JET BRUXELLES is located at the address: DE S?VIGN?STRAAT 31; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in RACING JET BRUXELLES were not found.
The main activity of RACING JET BRUXELLES is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RACING JET BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of RACING JET BRUXELLES, open positions, location of RACING JET BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RACING JET BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RACING JET BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RACING JET BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RACING JET BRUXELLES, employees, financial statistics.