LA GESTION D'IMMEUBLE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LA GESTION D'IMMEUBLE
Private companiesMiscellaneous Retail • LA GESTION D'IMMEUBLE

Contactgegevens LA GESTION D'IMMEUBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GESTION D'IMMEUBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GESTION D'IMMEUBLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 203; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26496902 (+32-26496902) 26496902 (+32-26496902)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GESTION D'IMMEUBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GESTION D'IMMEUBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GESTION D'IMMEUBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GESTION D'IMMEUBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GESTION D'IMMEUBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GESTION D'IMMEUBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GESTION D'IMMEUBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GESTION D'IMMEUBLE
Products information LA GESTION D'IMMEUBLE

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LA GESTION D'IMMEUBLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GESTION D'IMMEUBLE
(Get full report from official database of BE for LA GESTION D'IMMEUBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GESTION D'IMMEUBLE
Addition kinds of activities for LA GESTION D'IMMEUBLE

27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
27520101. Offset printing | Offset printing
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment

Werken bij LA GESTION D'IMMEUBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GESTION D'IMMEUBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GESTION D'IMMEUBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GESTION D'IMMEUBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

Zoek naar antwoorden van LA GESTION D'IMMEUBLE in sociale netwerken
Look for responds of LA GESTION D'IMMEUBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GESTION D'IMMEUBLE. Laat een reactie achter voor LA GESTION D'IMMEUBLE. LA GESTION D'IMMEUBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GESTION D'IMMEUBLE. Leave a respond for LA GESTION D'IMMEUBLE. LA GESTION D'IMMEUBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GESTION D'IMMEUBLE op de google maps. Adres en contacten LA GESTION D'IMMEUBLE
Location of LA GESTION D'IMMEUBLE on the google maps. Address and contacts of LA GESTION D'IMMEUBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GESTION D'IMMEUBLE LA GESTION D'IMMEUBLE: INSTITUT L'OASIS | ELEKTRO BUYLE DANNY | Depoorter Assurances SPRL | INDUSTRIE-SERVICE | Ombre du Clocher (A l')

Other related companies as LA GESTION D'IMMEUBLE: INSTITUT L'OASIS | ELEKTRO BUYLE DANNY | Depoorter Assurances SPRL | INDUSTRIE-SERVICE | Ombre du Clocher (A l')

LA GESTION D'IMMEUBLE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GESTION D'IMMEUBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf LA GESTION D'IMMEUBLE bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 203; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LA GESTION D'IMMEUBLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA GESTION D'IMMEUBLE is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GESTION D'IMMEUBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GESTION D'IMMEUBLE, openstaande posities, locatie van LA GESTION D'IMMEUBLE op de kaart.

LA GESTION D'IMMEUBLE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GESTION D'IMMEUBLE, company assigned to the tax number BE05714508056. The company LA GESTION D'IMMEUBLE is located at the address: LOUIZALAAN 203; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LA GESTION D'IMMEUBLE were not found.
The main activity of LA GESTION D'IMMEUBLE is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GESTION D'IMMEUBLE is not available. You also can look at reviews of LA GESTION D'IMMEUBLE, open positions, location of LA GESTION D'IMMEUBLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GESTION D'IMMEUBLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GESTION D'IMMEUBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GESTION D'IMMEUBLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GESTION D'IMMEUBLE, employees, financial statistics.