Ombre du Clocher (A l')

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Ombre du Clocher (A l')
Private companiesMiscellaneous Retail • Ombre du Clocher (A l')

Contactgegevens Ombre du Clocher (A l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ombre du Clocher (A l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ombre du Clocher (A l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 41; 4840; Welkenraedt, België

Telefoon (phone): 087 88 03 25 (+32-087 88 03 25) 087 88 03 25 (+32-087 88 03 25)

Fax (fax): 087 88 03 25 (+32-087 88 03 25) 087 88 03 25 (+32-087 88 03 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ombre du Clocher (A l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ombre du Clocher (A l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ombre du Clocher (A l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ombre du Clocher (A l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ombre du Clocher (A l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ombre du Clocher (A l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ombre du Clocher (A l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ombre du Clocher (A l')
Products information Ombre du Clocher (A l')

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Restaurants; Halls - Rental

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ombre du Clocher (A l')
(Get full report from official database of BE for Ombre du Clocher (A l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ombre du Clocher (A l')
Addition kinds of activities for Ombre du Clocher (A l')

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
08119904. Boomboerderij | Tree farm
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised

Werken bij Ombre du Clocher (A l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ombre du Clocher (A l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ombre du Clocher (A l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ombre du Clocher (A l'). Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Ombre du Clocher (A l') in sociale netwerken
Look for responds of Ombre du Clocher (A l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ombre du Clocher (A l'). Laat een reactie achter voor Ombre du Clocher (A l'). Ombre du Clocher (A l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ombre du Clocher (A l'). Leave a respond for Ombre du Clocher (A l'). Ombre du Clocher (A l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ombre du Clocher (A l') op de google maps. Adres en contacten Ombre du Clocher (A l')
Location of Ombre du Clocher (A l') on the google maps. Address and contacts of Ombre du Clocher (A l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Ombre du Clocher (A l') Ombre du Clocher (A l'): MINICHIC | Quilting-Bee | MARTINE WILLOCX | WIM VLEUGELS | BEGRAFENISSEN VAN STAEY-MERTENS

Other related companies as Ombre du Clocher (A l'): MINICHIC | Quilting-Bee | MARTINE WILLOCX | WIM VLEUGELS | BEGRAFENISSEN VAN STAEY-MERTENS

Ombre du Clocher (A l') is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ombre du Clocher (A l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf Ombre du Clocher (A l') bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 41; 4840; Welkenraedt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Lijst met producten zijn Restaurants; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Ombre du Clocher (A l') is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ombre du Clocher (A l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ombre du Clocher (A l'), openstaande posities, locatie van Ombre du Clocher (A l') op de kaart.

Ombre du Clocher (A l') is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ombre du Clocher (A l'), company assigned to the tax number BE01511688232. The company Ombre du Clocher (A l') is located at the address: Rue de l'Eglise 41; 4840; Welkenraedt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. List of products are Restaurants; Halls - Rental.
The main activity of Ombre du Clocher (A l') is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ombre du Clocher (A l') is not available. You also can look at reviews of Ombre du Clocher (A l'), open positions, location of Ombre du Clocher (A l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ombre du Clocher (A l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ombre du Clocher (A l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ombre du Clocher (A l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ombre du Clocher (A l'), employees, financial statistics.