ELEKTRO BUYLE DANNY

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ELEKTRO BUYLE DANNY
Private companiesMiscellaneous Retail • ELEKTRO BUYLE DANNY

Contactgegevens ELEKTRO BUYLE DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO BUYLE DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO BUYLE DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJKWEG 3; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 52427206 (+32-52427206) 52427206 (+32-52427206)

Fax (fax): +32 (58) 202-22-62 +32 (58) 202-22-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO BUYLE DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO BUYLE DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO BUYLE DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO BUYLE DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO BUYLE DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO BUYLE DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO BUYLE DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO BUYLE DANNY
Products information ELEKTRO BUYLE DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE01926971435
Ondernemingsnummer: 9933532714
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Electriciens. Services: Service 24h/24.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO BUYLE DANNY
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO BUYLE DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO BUYLE DANNY
Addition kinds of activities for ELEKTRO BUYLE DANNY

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
615302. Factoring diensten | Factoring services
34430122. Tanks, standaard of op maat gemaakt: metalen plaat | Tanks, standard or custom fabricated: metal plate
54110100. supermarkten | Supermarkets
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped

Werken bij ELEKTRO BUYLE DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO BUYLE DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO BUYLE DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO BUYLE DANNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO BUYLE DANNY in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO BUYLE DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO BUYLE DANNY. Laat een reactie achter voor ELEKTRO BUYLE DANNY. ELEKTRO BUYLE DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO BUYLE DANNY. Leave a respond for ELEKTRO BUYLE DANNY. ELEKTRO BUYLE DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO BUYLE DANNY op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO BUYLE DANNY
Location of ELEKTRO BUYLE DANNY on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO BUYLE DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO BUYLE DANNY ELEKTRO BUYLE DANNY: PHILIPPE DEFONTAINE | E.C.C.O. | MICHEL GHESQUIERE | A. SWENNEN | LOISELLE

Other related companies as ELEKTRO BUYLE DANNY: PHILIPPE DEFONTAINE | E.C.C.O. | MICHEL GHESQUIERE | A. SWENNEN | LOISELLE

ELEKTRO BUYLE DANNY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO BUYLE DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926971435. Het bedrijf ELEKTRO BUYLE DANNY bevindt zich op het adres: DIJKWEG 3; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens. Services: Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO BUYLE DANNY is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO BUYLE DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO BUYLE DANNY, openstaande posities, locatie van ELEKTRO BUYLE DANNY op de kaart.

ELEKTRO BUYLE DANNY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO BUYLE DANNY, company assigned to the tax number BE01926971435. The company ELEKTRO BUYLE DANNY is located at the address: DIJKWEG 3; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens. Services: Service 24h/24..
The main activity of ELEKTRO BUYLE DANNY is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO BUYLE DANNY is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO BUYLE DANNY, open positions, location of ELEKTRO BUYLE DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO BUYLE DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO BUYLE DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO BUYLE DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO BUYLE DANNY, employees, financial statistics.